November 20, 201113 yr Vraca se Conga. Jeste li primetili da Conga ponekad odigra jednorucni bekhend kada mu treba passing shot?
November 20, 201113 yr Ako je Nadal iole u formi ovoj dvojici se ne piše dobro u nastavku, ako nastave ovako...
November 20, 201113 yr Jeste li primetili da Conga ponekad odigra jednorucni bekhend kada mu treba passing shot?Dok nije počeo da radi na ovome nije ni imao pasing šot iz bekhenda.
November 20, 201113 yr 5-4 za Feda. Conga poceo laganim volejom u mrezu.edit nastavio duplom :isuse:edit 3 MP za RFe moj Conga Edited November 20, 201113 yr by anantaram
November 20, 201113 yr Celih pola sata ranije :)pa da, sto znaci da sam dobila odgovor na svoje pitanje, zato mi nije bilo jasno sto si mi i ti odgovorio naknadno to istoconga ocekivano tako blizu, a tako daleko
November 20, 201113 yr pa da, sto znaci da sam dobila odgovor na svoje pitanje, zato mi nije bilo jasno sto si mi i ti odgovorio naknadno to istoMožda zato što ne proveravam forum na svakih pola sata :P Elem, očajan meč, facepalm za Congu i poslednji gem, ne verujem da će Fed odbraniti titulu ako ovako nastavi :)
November 20, 201113 yr aaaa, pa ti nisi video taj postoketnesporazumslazem se, prvo ce rafa da ga preslisa, a posle ce se vec neko snaci :P
November 21, 201113 yr Nema niko mladji od 24 godine medju prvom osmoricom.U dublu je najmladji top10 igrac Lodra koji ima 31 godinu.