November 19, 201113 yr Ma pusti ti Novaka, Janka, Fiša, WTF i ostale bakrače... Šerman pita za tebe...
November 19, 201113 yr Najbolje da je preimenuje u Rodžer Federer nagrada i da mu je dodeljuju do kraja vremena...
November 19, 201113 yr Ma da naprave jednoclani ziri u kome ce da sedi samo Rodzer Federer, izgledalo bi pravednije.Inace, nominacije su bile: On, Nadal, Nole, i Kureshi.
November 19, 201113 yr a?pardon maj french, ko je ovaj zadnji mora da je neki dublsto bi posvedocilo koliko mi je to bitno cudo da se roger nije smorio od obesmisljavanja te nagrade, ko penzija babu ga hoce, sledovace mu i kad se povuce :P
November 20, 201113 yr Najveća diskreditacija ovde je što nagrada nosi ime Edberga. Sigurno je da postoji neki drugi način dodjele nagrada po ključu tako da niko od zlatnih koka atp-a ne bude izostavljen.Što se tiče samog turnira, priznajem da sam se jedva sjetio ko ga je osvojio prošle godine, dok osvajače gren slem turnira pamtim bar 15 godina unazad.
November 20, 201113 yr ima li nekih napisa jel sanirana povreda ili ne, zaista nisam stigla pogled ni na OOP da bacim “I have been serving almost 100 per cent in the last two or three days, so for me the shoulder’s fine at this moment and I can say it’s recovered and ready to compete.”
November 20, 201113 yr heh pa znam, to sam ja postavila danas na novakovoj temi, a pitanje sam postavila juce
November 20, 201113 yr heh pa znam, to sam ja postavila danas na novakovoj temi, a pitanje sam postavila juceCelih pola sata ranije :)stream? http://www.lshunter.tv/tennis-live-streaming-video.html Edited November 20, 201113 yr by Time Crisis
November 20, 201113 yr http://www.lshunter.tv/tennis-live-streaming-video.html :) Congi nista ne polazi za reketom.
November 20, 201113 yr Ne svojom zaslugom... dobio je brejk na poklon :) Edited November 20, 201113 yr by Time Crisis
November 20, 201113 yr Conga se konačno setio da zna da igra tenis... mada Fed ne može vola da ubode.