aram Posted July 17 Share Posted July 17 @zmanic možda zna šta i kako? @ToniAdams, @JozoMujica ne padaju mi na pamet iskusniji kučkari od njih trojice Link to comment
JozoMujica Posted July 17 Share Posted July 17 1 hour ago, slepa živana said: ima li doktora u sobi? ubacio mi je neko u dvorište slepo malo štene jel sme dugotrajno kravlje? vodu? da grejem? ujutro ću kod veta i do pečopa ako preživi Duša mala, trebalo bi da može kravlje mleko, samo ga razblaži malo vodom. 1 Link to comment
slepa živana Posted July 17 Share Posted July 17 17 minutes ago, JozoMujica said: Duša mala, trebalo bi da može kravlje mleko, samo ga razblaži malo vodom. danke danke alarmirala sam jednog druga koji je veterinar, noćas kravlje zagrejano a sutra trčim da mu kupim cuclu i formulu šta je s ovim ljudima da ovako ostave bebu jebo ih hitler ima i buve nesreća 1 6 Link to comment
slepa živana Posted July 17 Share Posted July 17 20 minutes ago, aram said: Ništa, ljudi su stoka, kao i uvek. jbt ja sam videla da ostave male štence u kutiji pored puta, ali već progledali hodaju ovo malcko puzi, nije otvorilo oči... kaže mi drug da verovatno nema ni 3 nedelje kad nije otvorilo oči horor 1 Link to comment
pbg12345 Posted July 18 Share Posted July 18 ja sve hocu da ti napisem da obratis paznju da ga nije majka ostavila u procesu prenoseja legla, pa opet kapiram da je besmisleno pisao sam ranije, zivim blizu groblja, debili ovde, pogotovo u ovom nekom periodu masovno ostavljaju, od tako malih pa skroz do odraslih sto pse, sto macke ok, ima i svetla strana u svemu tome, tako da kazem jedan stvor kom je tako poceo zivot je upravo presao preko tastature sa idejom da i sam kaze nesto na temu 4 Link to comment
zmanic Posted July 18 Share Posted July 18 (edited) Nije ovo kuja ostavila. Ovo ima oko nedelju dana. Kravlje mleko omašćeno maslacem, ne razblažujte kravlje. Jođ je bolje kozike. Nabavite i mreko u prahu za štence, ima po Pet Šopovima. Nadam se da je stiglo de vet,-a, odatle je već mnogo lakše, Srećno! Edited July 18 by zmanic Link to comment
ToniAdams Posted July 18 Share Posted July 18 9 hours ago, slepa živana said: ima li doktora u sobi? ubacio mi je neko u dvorište slepo malo štene jel sme dugotrajno kravlje? vodu? da grejem? ujutro ću kod veta i do pečopa ako preživi Nikako kravlje, imaš u pet sopu zamensko za kučiće mačiće, oko 2k košta jedno pakovanje mleka u prahu ali biće dovoljno dok ne počne da jede čvrstu hranu 1 Link to comment
ToniAdams Posted July 18 Share Posted July 18 Da, vrlo brzo će hteti da jede jogurt, to sme kolko mu srce ište. Fora sa kravljim je što psi i mačke nemaju enzime potrebne da bi ih kako treba svarili plus se desi da čak i u kupovnom mleku bude nekih parazita koji su za nas ili odrasle kere i mačke bezopasni ali za malce mogu biti smrtonosni. 1 1 Link to comment
Popular Post slepa živana Posted July 18 Popular Post Share Posted July 18 4 hours ago, Klara said: @slepa živana Kako je cuko? 🩷🍀 uginuo je 14 Link to comment
Klara Posted July 18 Share Posted July 18 ..uh... mnogo mi je žao. 😞 Divno je što si mu se našla i želela da mu pomogneš. Barem je otišao uz nečiju brigu i dobrotu. 🩷 3 1 Link to comment
beyoncé Posted August 25 Share Posted August 25 (edited) neko je bacio 6 malih mačića u kontejner kod posla. ostala su samo 3. u strahu da neće preživeti vikend, donela sam ih kući, ali ne mogu da ih zadržim, već imam psa i papagaja. ako želi neko da udomi, bilo bi lepo. mislim da imaju par nedelja. kada ne spavaju, plaču i traže mamu (nešto da ih greje i mazi). tretirani su protiv buva i parazita, idu u wc uredno, samo su malo umazani jer ulaze u činijicu s hranom. Edited August 25 by beyoncé 1 Link to comment
Recommended Posts