Zaz_pi Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Nisam siguran gde bih sledecu pricu stavio ali sam se odlucio za ovo mesto. Prosle nedelje u SAD je glavni tuzilac Holder podigao optuznicu protiv francuske Bank BNP Paribas zbog navodnog krsenja sankcija prema Iranu i drugim zemljama koje su SAD uvele. Moje misljenje je da je to glupost i da je ovo pritisak na Francusku oko veza sa Rusijom. U Francuskoj pocela "pobuna" BNP Fine Stirs French Anger, Pressuring Hollande to Act U.S. ‘Racketeering’ Le Monde in its May 31 edition called the possible fine a “masterful slap.” Le Figaro newspaper said the U.S. was making an example of BNP to deflect criticism it had been “lenient with the American banks responsible for the financial crisis.” Hollande may raise the matter with Obama this week, Les Echos reported today, without citing anyone. “This affair is part of Washington’s hegemonic ambition in law and commerce,” said Jacques Myard, a lawmaker from Former President Nicolas Sarkozy’s UMP Party. “Washington has the annoying habit of trying to apply its laws outside its jurisdiction and use its strength for commercial ends.” ... “Megaphone diplomacy is not what’s called for here,” Le Guen said on BFM television. “The United States can’t treat its allies like this.” ... In a statement on its website, the National Front accused the U.S. of “racketeering,” in an effort to weaken BNP and aid its American rivals. “We demand that the French government not stay idle,” the statement said. Inace su Amerikanci prakticno priznali da se preko FEDa bave finansijskim terorizmom.
Zaz_pi Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Ekonomsko ludilo u EU otvara nove granice Draghi Takes ECB Deposit Rate Negative in Historic Move Da vam prevedem kroz primer, vi placate banci sto im dajete novac na cuvanje umesto da imate kamatu na to. Samo trositi, nema stednje...
Anduril Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 ... Da vam prevedem kroz primer, vi placate banci sto im dajete novac na cuvanje umesto da imate kamatu na to. Samo trositi, nema stednje... Kao i obicno, nisi ukapirao pa siris povrsne poluistine.
Zaz_pi Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Kao i obicno, nisi ukapirao pa siris povrsne poluistine. Izvoli, objasni.
Eraserhead Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Inace su Amerikanci prakticno priznali da se preko FEDa bave finansijskim terorizmom. Idiiiii... Ni manje ni vise nego "terorizmom".
Zaz_pi Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Idiiiii... Ni manje ni vise nego "terorizmom". Odvazio si se posle pokopavanja. Mislis, zaboravili koliki si tupco ispao. Hoces reci da to nije tacno? Pazi sta ces odgovoriti. :)
Eraserhead Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Odvazio si se posle pokopavanja. Mislis, zaboravili koliki si tupco ispao. Svako ispadne tupco nekad u zivotu, ali ubijes ti mene ako znam o cemu pricas.
Zaz_pi Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Kao sto sam i msilio. Problem sa tobom je sto ti cesto ispadnes tupco zbog propagadnog delovanja. Ne verujem da si stvarno takav, nadam se da ti neko placa za ovo blamiranje u suprotnom... http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=18787&page=969&do=findComment&comment=2601208
Hamlet Strašni Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 dosta sa ličnim prozivkama Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока
Prospero Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Beppe Grillo’s Five Star Movement votes on what group to join The Italian movement’s members were invited to vote online, but the available choice was contentious. by Francesco Cenedese on 12.06.2014 / 20:45 CET The members of Beppe Grillo’s Five Star Movement have voted in favour of affiliating their 17 MEPs with the Europe of Freedom and Democracy group in the European Parliament.
Recommended Posts