February 27Feb 27 8 minutes ago, zorglub said: Pogledaj video do kraja, nije samo blaćenje KTMa Da, pogledao sam i to je to sto se provlaci i ovde po medijima. Ne vidim jasnu ideju zasto bi bilo ko imao bilo kakvu industrijsku proizvodnju ovde u Austriji. Ni jedna od politickih partija nema ni izbliza ideju kako uciniti Austriju atraktivnijom kao mesto za business.
March 2Mar 2 Šta znači "ponovo"? Fon der Lajen nakon završenog samita o Ukrajini: Moramo hitno ponovo da naoružamo Evropu
March 7Mar 7 https://theins.press/en/inv/279034 “Let’s hire an ISIS suicide bomber to blow him up in the street!”: Europe’s most wanted man plotted my murder — and that of my colleague
March 7Mar 7 Koji raspad sistema po pola evropskih zemalja sa blokiranjem partija i kandidata koji ne odgovaraju mainstreamu. Samo ce jos dodatno radikalizovati narod i docice neko jos desniji.
March 8Mar 8 9 hours ago, Shan Jan said: Koji raspad sistema po pola evropskih zemalja sa blokiranjem partija i kandidata koji ne odgovaraju mainstreamu. Samo ce jos dodatno radikalizovati narod i docice neko jos desniji. Nije raspad nego too little too late. Partije fasistickog profila je trebalo da budu zabranjene a svako ko je bio clan treba da nema glasacka prava. Ovako jedina muka sto je okasnilo. A taj narod sto se radikalizuje, to je onih 30% default ljudskog smeca koji su gledali kako da napakoste dok su AfD i Geert Wildersovi jos cuckali cuclu na granici cenzusa. Posrace se po svim realnim tekovinama koje su njihovi dobronamerniji i moralniji sunarodnici gradili decenijama.
March 8Mar 8 Ne mislim nuzno na AfD vec na sve ove desnicarske partije, neke koje su preuzele vlast kao u Italiji, Poljskoj i Madjarskoj i neke koje zabranjuju kao u Rumuniji i Moldaviji. Zabranjivati njih ce samo dovesti do vecih lomova u drzavi. Krivac je u centristickim pa i kobojagi levim partijama koje su potpuno izdale ljude.
March 8Mar 8 1 minute ago, Shan Jan said: Ne mislim nuzno na AfD vec na sve ove desnicarske partije, neke koje su preuzele vlast kao u Italiji, Poljskoj i Madjarskoj i neke koje zabranjuju kao u Rumuniji i Moldaviji. Zabranjivati njih ce samo dovesti do vecih lomova u drzavi. Krivac je u centristickim pa i kobojagi levim partijama koje su potpuno izdale ljude. Krivac je na dve strane, a te leve partije nisu bas mogle da kontrolisu koronu i inflaciju koje su dale veliki bust desnici. Za te desnicare glasaju i ljudi koji po svim parametrima zive sasvim ugodno i bolje od vecine planete, pri cemu su poluneobrazovani, zavidljivi, i inzenjer iz istocne Evrope je kupio vecu kucu od njega i time ga je dosadasnji sistem bas onako opako izdao i to je negde najveci zivotni problem ekipi iz moje bivse firme za koje neke znam a za druge sumnjam da su glasali desnicare. Svi oni misle da su mnogo bolji od drugih jer su rodjeni arijevci. Pa ja kad dodjem sa istoka i imam doktorat i mogu da ga nosim u zubima sta sve i koliko znam u odnosu na njega, on i dalje misli da je arijevac i bolji od mene. A jedini razlog sto sam tamo je sto njegovom gazdi trebaju ljudi kao sto sam ja, da udruzenim snagama odrzimo kvalitet zivota Hansa koji treba da se napije kafe u firmi, izgovara na 4 sprata, i u 4 popodne izvadi biciklo da se provoza do svog sela dok ja stavljam novu rundu uzoraka u masinu. Sutra kad dobijem dete Hans hoce da ga zatuce nekako ako moze i napakosti mu na sve moguce nacine, a posto to nije dovoljno onda ajmo opet ful fash mode. To su govna ljudi, takvih je svugde po 30%, i o njima se nema sta lepo reci. Pokazali su se vrh svaki put kad je njihov bio upper hand.
March 10Mar 10 Ovakvi su se nekad nazivali kvislinzima Renamig EU, Dismantling the Commission: For What Polish and Hungarian Illiberals Seek U.S. Backing