Jump to content
IGNORED

Opšti topik o EU (ex kriza Evrozone)

anomander rejk

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, zorglub said:

Pogledaj video do kraja, nije samo blaćenje KTMa

Da, pogledao sam i to je to sto se provlaci i ovde po medijima.

Ne vidim jasnu ideju zasto bi bilo ko imao bilo kakvu industrijsku proizvodnju ovde u Austriji.

Ni jedna od politickih partija nema ni izbliza ideju kako uciniti Austriju atraktivnijom kao mesto za business. 

• +1 1
Posted

'Nači velika koalicija postaje zarazna pojava u germanskom svijetu. :sleep:

Posted

Šta znači "ponovo"?

Fon der Lajen nakon završenog samita o Ukrajini: Moramo hitno ponovo da naoružamo Evropu

Posted

Koji raspad sistema po pola evropskih zemalja sa blokiranjem partija i kandidata koji ne odgovaraju mainstreamu. Samo ce jos dodatno radikalizovati narod i docice neko jos desniji.

Posted

FPO i AFD partije koje ne odgovaraju mainstreamu  :covid19:

• +1 1
Posted
9 hours ago, Shan Jan said:

Koji raspad sistema po pola evropskih zemalja sa blokiranjem partija i kandidata koji ne odgovaraju mainstreamu. Samo ce jos dodatno radikalizovati narod i docice neko jos desniji.

Nije raspad nego too little too late. Partije fasistickog profila je trebalo da budu zabranjene a svako ko je bio clan treba da nema glasacka prava. Ovako jedina muka sto je okasnilo. A taj narod sto se radikalizuje, to je onih 30% default ljudskog smeca koji su gledali kako da napakoste dok su AfD i Geert Wildersovi jos cuckali cuclu na granici cenzusa. Posrace se po svim realnim tekovinama koje su njihovi dobronamerniji i moralniji sunarodnici gradili decenijama.

Posted

Ne mislim nuzno na AfD vec na sve ove desnicarske partije, neke koje su preuzele vlast kao u Italiji, Poljskoj i Madjarskoj i neke koje zabranjuju kao u Rumuniji i Moldaviji. Zabranjivati njih ce samo dovesti do vecih lomova u drzavi. Krivac je u centristickim pa i kobojagi levim partijama koje su potpuno izdale ljude.

• +1 2
Posted
1 minute ago, Shan Jan said:

Ne mislim nuzno na AfD vec na sve ove desnicarske partije, neke koje su preuzele vlast kao u Italiji, Poljskoj i Madjarskoj i neke koje zabranjuju kao u Rumuniji i Moldaviji. Zabranjivati njih ce samo dovesti do vecih lomova u drzavi. Krivac je u centristickim pa i kobojagi levim partijama koje su potpuno izdale ljude.

Krivac je na dve strane, a te leve partije nisu bas mogle da kontrolisu koronu i inflaciju koje su dale veliki bust desnici.

Za te desnicare glasaju i ljudi koji po svim parametrima zive sasvim ugodno i bolje od vecine planete, pri cemu su poluneobrazovani, zavidljivi, i inzenjer iz istocne Evrope je kupio vecu kucu od njega i time ga je dosadasnji sistem bas onako opako izdao i to je negde najveci zivotni problem ekipi iz moje bivse firme za koje neke znam a za druge sumnjam da su glasali desnicare. Svi oni misle da su mnogo bolji od drugih jer su rodjeni arijevci.

Pa ja kad dodjem sa istoka i imam doktorat i mogu da ga nosim u zubima sta sve i koliko znam u odnosu na njega, on i dalje misli da je arijevac i bolji od mene. A jedini razlog sto sam tamo je sto njegovom gazdi trebaju ljudi kao sto sam ja, da udruzenim snagama odrzimo kvalitet zivota Hansa koji treba da se napije kafe u firmi, izgovara na 4 sprata, i u 4 popodne izvadi biciklo da se provoza do svog sela dok ja stavljam novu rundu uzoraka u masinu. Sutra kad dobijem dete Hans hoce da ga zatuce nekako ako moze i napakosti mu na sve moguce nacine, a posto to nije dovoljno onda ajmo opet ful fash mode.

To su govna ljudi, takvih je svugde po 30%, i o njima se nema sta lepo reci. Pokazali su se vrh svaki put kad je njihov bio upper hand.

• Create New...