Engineer Posted December 13 Posted December 13 Nema ni autoputa, još uvek je u izgradnji. Sad će Erdogan da pogura i to, i onda Ankara-Malme sa jednim graničnim prelazom. Taman da se smanje gužve kod nas, pošto neće više biti razloga da se ide kroz Srbiju iz pravca Budimpešte. 2
zorglub Posted December 14 Posted December 14 Niste se izgleda nikada vraćali na Horgoš, 95% kamiona se kod Segedina ionako odvaja za Arad. Malo mi je funny kad ovo na našem delu E75 neko naziva gužvom. A ako nekad bude autoput preko RO i BG - drumovi će poželet Turaka...
prima Posted December 14 Posted December 14 On 13. 12. 2024. at 12:09, vememah said: volim ovo kako smo mi ta neka crna rupa u centru evrope koju sve zaobilazi, tj. uopste mi nije jasno kako je moguce da se svi prave ludi, i da tu sad postoji to nesto neidentifikovano, na totalnom /ignore, a svima u dvoristu u isto vreme :zbun:
radisa Posted December 14 Posted December 14 7 minutes ago, prima said: volim ovo kako smo mi ta neka crna rupa u centru evrope koju sve zaobilazi, tj. uopste mi nije jasno kako je moguce da se svi prave ludi, i da tu sad postoji to nesto neidentifikovano, na totalnom /ignore, a svima u dvoristu u isto vreme :zbun: 2
bags Posted December 14 Posted December 14 Ovo od Atine do Lisabona, grohotom se smijem... Ja sam letos 4 sata na SLO-AT i 2 sata na IT-AT. DE-AT je isto cesto zastoj. 1
mackenzie Posted December 15 Posted December 15 Fabrika “Audija” u Briselu je poslije 75 godina pred zatvaranjem, a, ukoliko ne dođe do direktnog dogovora sa zaposlenima na šta se sprema menadžment, proizvodnja će završiti u prvom kvartalu naredne godine. Njemači mediji navode da su šesti i posljednji pregovori radnika i menadžmenta o socijalnom planu eskalirali, a pozicije između poslodavaca i predstavnika zaposlenih su zaoštrene i dogovor očigledno više nije moguć.
bags Posted December 15 Posted December 15 U Austriji se gasi 20 firmi dnevno. Najveci deo je povezan nekako sa nemackom auto industrijom. 1
Eleniko Posted December 15 Posted December 15 ali da smanje cene automobila to ni da čuju. za audijem sigurno neću plakati. 2
napadaj Posted December 15 Posted December 15 Juče mi drugar iz Zrenjanina kaže da je Draxlmaier na izdisaju. Fabrika proizvodi kablove za autoindustriju.
nenad Posted December 15 Posted December 15 1 minute ago, napadaj said: Juče mi drugar iz Zrenjanina kaže da je Draxlmaier na izdisaju. Fabrika proizvodi kablove za autoindustriju. eh da je samo draxlmaier. ovo je, inace, i za nas ogroman problem. autoindustrija, koja je uglavnom naslonjena na nemacku, ima jako veliki udeo u gdp-u. 1
Shan Jan Posted December 15 Posted December 15 Nekako mi deluje da se Nemci (i proizvodjaci i drzava) nisu bas snasli u svim ovim svetskim gibanjima oko autoindustrije.
Moonwalker Posted December 15 Posted December 15 (edited) Mislim da nije to, multinacionalke koriste guzvu da amerikanizuju uslove za radnike u Evropi. Ono sa Volksvagenovom fabrikom u Cvikau mi lici na to. Nisu u minusu, niti im sta toliko ozbiljno fali. Nabudzena histerija da bi se pokrilo prisiljavanje na losije uslove. Edited December 15 by Moonwalker
Downforce Posted December 15 Posted December 15 Moraju pare i da se uloze. Jbg. Navikli samo da lapaju profite.
Moonwalker Posted December 15 Posted December 15 (edited) Ma jok, bukvalno idu na razbojanje evropskih zastita za radnike. Imaju love koliko nece. Za svaku nepopularnu politiku ide par godina isforsiranog histerisanja i preusmeravanje besa na «druge». Edited December 15 by Moonwalker
Recommended Posts