3opge Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 (edited) za ovo im treba jebati milu majku. nisu deca znala da je tu civilni aerodrom pa jos "Homeini" te se malo zaigrala sa raketama. Edited January 9, 2020 by 3opge
Tutankamon Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 https://women.ncr-iran.org/2020/01/05/list-of-women-killed-during-iran-protests-in-november-2019/
duda Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 6 minutes ago, Tutankamon said: https://women.ncr-iran.org/2020/01/05/list-of-women-killed-during-iran-protests-in-november-2019/ jbt, sve prelepe žene, mislim, da ne budem pogrešno shvaćena, nije to ovde bitno, samo konstatujem, iranke su generalno lepe žene ali, i sve našminkane, sotona (OJI - jel ovo skraćenica za ironiju, jer vidim, ironija se u poslednje vreme slabo shvata na ppp )
Tihajeza Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 17 minutes ago, dùda said: ali, i sve našminkane, sotona (OJI - jel ovo skraćenica za ironiju, jer vidim, ironija se u poslednje vreme slabo shvata na ppp ) I ne samo našminkane... https://www.dailymail.co.uk/femail/article-2287961/Iran-named-nose-job-capital-world-SEVEN-times-rhinoplasty-operations-U-S-Iranian-women-strive-western-doll-face.html
Tutankamon Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 (edited) Meni je još muka kad se setim Nede Agha-Soltan koju su ove zveri ubile pre 10 godina (nije čak ni učestvovala u protestima, slučajno se zatekla na pogrešnom mestu), lepotica... inače je Neda iransko ime (imamo ga i mi i ne znam još ko), sarma je njihovo nacionalno jelo itd. Od kada pratim dešavanja vidim da za Irance generalno svi imaju pozitivno mišljenje na netu, dosta ih hvale...inače je religijska strogoća popustila malo pa je ženama dozvoljeno da se šminkaju i da maramu drže dosta visoko otkrivajući dobar deo kose (ako sam se dobro izrazio) ima i pravih heroina koje javno skidaju tu maramu na javnom mestu i fasuju robiju https://www.bbc.com/news/world-middle-east-44040236 Edited January 10, 2020 by Tutankamon
Bambula Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 21 minutes ago, Tutankamon said: Treba njima i manje, vec imaju balistiku samo im trebaju glave i eto veselja. Svi su shvatili Trampov zajeb.Jedan Iran im sa svoje teritorije gadja baze i pogadja sa sasvim prihvatljivom preciznoscu.Po slikama na internetu gadjana sama sredina baza i pogodjeno 1/1. Izgledalo je kao ravnjanje racuna tipa mi vama generala Vi nama neku "praznu" bazu, kad ono medjutim.
duda Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 (edited) evo. iz članka kojeg si kvotovao jednom sam gledala neku emisiju, ne mogu da se setim ni imena žene ni godine, ništa sećam se samo da je bila žena iz jemena, mlada, lepa, moderna, koja je živela dugo na zapadu pa se vratila u jemen, bavila se modom i onda je pričala kako je proučavala davnašnje oblačenje u jemenu i da su recimo te nošnje u 19 veku bile lepe, šarene i vesele, a da je tek kasnije došlo do ovog crnila i zabrađivanja potpuno poražavajuće ed. jbg, nisam sigurna da li je rekla 19 vek, ali i nebitno, bitno je da bi kao trebalo da idemo u progres, kao čovečanstvo, a idemo u vražju mater Edited January 10, 2020 by dùda
nisam ja Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Islamska ili Iranska revolucija je počela 1979. Tad kreće crnilo. Ko nije gledao persepolis, preporuka. Malo light faktografije.
J-♣ Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 14 minutes ago, Bambula said: Treba njima i manje, vec imaju balistiku samo im trebaju glave i eto veselja. Svi su shvatili Trampov zajeb.Jedan Iran im sa svoje teritorije gadja baze i pogadja sa sasvim prihvatljivom preciznoscu.Po slikama na internetu gadjana sama sredina baza i pogodjeno 1/1. Kako za koga zabrinutost za tu vest. evo recimo, proizvođači i trgovci sistema S300, S400 (uskoro na tržištu i S500), zatim patriot i drugi konkurentni, mogu da trljaju ruke.
Zabalujev Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Velika većina Iranaca rođena je posle revolucije, mladi zaobilaze verske propise kad god mogu i teokratija zato popušta stege. Pogledajte na yt, žene prelepe, marame se nose opušteno, nehajno, šminka itd. Sem Persepolisa, imate i Reading Lolita in Tehran. Samo, to je bilo davno.
Bambula Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 10 minutes ago, J-♣ said: Kako za koga zabrinutost za tu vest. evo recimo, proizvođači i trgovci sistema S300, S400 (uskoro na tržištu i S500), zatim patriot i drugi konkurentni, mogu da trljaju ruke. Pa patriotu je losa reklama jer opet se pokazao kao fikus.
radisa Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 33 minutes ago, dùda said: evo. iz članka kojeg si kvotovao jednom sam gledala neku emisiju, ne mogu da se setim ni imena žene ni godine, ništa sećam se samo da je bila žena iz jemena, mlada, lepa, moderna, koja je živela dugo na zapadu pa se vratila u jemen, bavila se modom i onda je pričala kako je proučavala davnašnje oblačenje u jemenu i da su recimo te nošnje u 19 veku bile lepe, šarene i vesele, a da je tek kasnije došlo do ovog crnila i zabrađivanja potpuno poražavajuće ed. jbg, nisam sigurna da li je rekla 19 vek, ali i nebitno, bitno je da bi kao trebalo da idemo u progres, kao čovečanstvo, a idemo u vražju mater IMaš ovo za Afgnistan: https://www.dailymail.co.uk/travel/travel_news/article-3404803/Life-Taliban-Fascinating-photographs-idyllic-Afghanistan-1960s-residents-free-enjoy-outdoor-picnics-colourful-markets.html i ovo za iran https://www.dailymail.co.uk/travel/travel_news/article-4148684/Stunning-photos-reveal-life-Iran-revolution.html pre samo 50 godina su bili normalni...
SNARC Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 5 minutes ago, radisa said: pre samo 50 godina su bili normalni... Na koju li me drzavu ovo podseca..
Weenie Pooh Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 49 minutes ago, Tutankamon said: Od kada pratim dešavanja vidim da za Irance generalno svi imaju pozitivno mišljenje na netu, dosta ih hvale... Jebiga, da pratiš samo vazda objektivni Jerusalem Post ne bi bilo te konfuzije Ali nema veze, samo nastavi da nas izveštavaš kako je Iran prekršio sporazum iz 2015 i kako im je sarma nacionalno jelo. Pazi samo da se ne uznemiriš previše kad negde budeš naišao na ovu šokantnu sliku:
Recommended Posts