mustang Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 (edited) 1 hour ago, dragance said: Edit: ne bojim se više takvih stvari, samo da mi ne otkažu let. Treba decu da vidim. jes ti njima kupio pokVone ili si samo bancio po UK? Sve ce biti kako treba da bude mustang joda Edited January 8, 2020 by mustang
mraki Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 (edited) Navodno se Ukrainski Boing 737 sa 180 putnika i članova posade srušio ubrzo posle poletanje sa aerodroma i Teheranu. Edited January 8, 2020 by mraki
dragance Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 31 minutes ago, mustang said: jes ti njima kupio pokVone ili si samo bancio po UK? Sve ce biti kako treba da bude mustang joda Pokloni kupljeni
Peter Fan Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 13 minutes ago, mraki said: Navodno se Ukrainski Boing 737 sa 180 putnika i članova posade srušio ubrzo posle poletanje sa aerodroma i Teheranu. https://www.cnn.com/2020/01/07/middleeast/plane-crash-iran-intl-hnk/index.html
Zabalujev Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 Ne bi me čudilo da su Iranci javili koje će baze da gađaju Uz malo sreće i pameti, svi da proglase pobedu i da se vratimo u udobnu normalu proksi ratovanja.
dekki Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 То ко ономад кад УСА испалила 60 Томахавки у једном удару у Сирији и после тога никад више.
Tutankamon Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 Navodni snimak Ukrajinske letelice, gori u vazduhu...može da se desi da je slučajno oborila Iranska PVO
dragance Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 Ma daj, avion tek što je poleteo sa teheranskog aerodroma.
barrcode Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 8 minutes ago, dragance said: Ma daj, avion tek što je poleteo sa teheranskog aerodroma. nije - dostigao je skoro 8000 fita i tada se gubi svaki kontakt, bez da je pilot uputio sos. naravno, iranci su 20min posle pada proglasili da je pao zbog tehničkih problema.
Weenie Pooh Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 6 hours ago, harper said: Dakle, sta smo imali? Grupa morona je Vrhovnom Moronu poturila ispred nosa gomilu ideja medju kojima i par esktremnih koje je trebalo da ove manje ekstremne ucine prihvatljivijim. Vrhunski Moron je, naravno, izabrao upravo tu ekstremnu. I sad ce region da se zabavi o jadu jer ovim raketiranjem ulazimo u "tante za kukuriku" spiralu izmedju iranskih mula i americkih mazgi. Job well done. Ludilo na sve strane, ali ja sam malo skeptičan prema toj nezvaničnoj priči. "Eto, mi ponudili čitavu paletu opcija, a on budala izabrao najekstremniju, šta se tu može". Zvuči kao da se Pentagon trudi da unapred opere ruke od potencijalnih posledica eskalacije. I obaveštenje kojim su potvrdili atentat na QS je počinjalo sa "U skladu sa predsedničkom autorizacijom..." Ono kao, samo su sledili naređenja. Uopšte ih ne vodi grupa govnarskih generala željnih prilike da se oprobaju protiv Irana... Naravno da je najveća odgovornost na Trampu, ali čitav vojni aparat koji mu titra testise svakako snosi svoj deo. Ditto za Izrael i KSA čiji se interesi moraju pogurati po svaku cenu.
JozoMujica Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 Interesantno... http://rs.n1info.com/Svet/a558707/Zemljotres-na-50-kilometara-od-jedine-nuklearne-elektrane-u-Iranu.html
Bambula Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 1 hour ago, Zabalujev said: Ne bi me čudilo da su Iranci javili koje će baze da gađaju Uz malo sreće i pameti, svi da proglase pobedu i da se vratimo u udobnu normalu proksi ratovanja. Pa tako i ispada.Kazu da im je to osveta i da nece vise ukoliko Amerikanci ne uzvrate, a ako uzvrate Iran ima dosta ciljeva u dometu gde ima Amerikanaca.
Ravanelli Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 59 minutes ago, JozoMujica said: Interesantno... http://rs.n1info.com/Svet/a558707/Zemljotres-na-50-kilometara-od-jedine-nuklearne-elektrane-u-Iranu.html pad boinga, plus ovo... da je ovo stari rim ne bi se vođe odlučile na rat zbog loših znamenja
Zabalujev Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 A Tulsi tvitovala kako joj ratni drugovi sa terena šalju poruke sa pitanjem šta se dešava. Ne znam, možda su vas poslali u rat. Ovo je novo: why do they hate us?
Zabalujev Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 (edited) 13 minutes ago, Ravanelli said: 13 minutes ago, Ravanelli said: da je ovo stari rim ne bi se vođe odlučile na rat zbog loših znamenja Ko bi dobio 1 na 1 mejdan, Tramp ili Ajatolah? Eventualno, koga bi slali za zatočnika? Edited January 8, 2020 by Zabalujev
Recommended Posts