Monday at 20:041 day 6 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:I ta predstava je dovela do razaranja i smrti, a pitanje je šta će biti dalje. Nisam siguran da će Izrael i Iran obustaviti međusobne napade...kako će se dalje ponašati US i ostali, isto nepoznanica. Igraju se vatrom, samo da se ne preigraju.I tada je glavni agresor koji je sve vukao bio Izrael. U sustini nikom tu nije do rata i sranja osim Bibiju.ili sto bi rekao Trampara, mi svi hocemo Peace and Harmony!
Monday at 20:071 day 6 minutes ago, vememah said:https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/posts/114734424268466099Sad se svi izvinite Narandžastom Govnetu. Da je bila Kamala danas bi pričali o sledovanju joda.
Monday at 20:141 day 8 minutes ago, Shan Jan said:ili sto bi rekao Trampara, mi svi hocemo Peace and Harmony!Hoćemo, al ne dadu dušmani...
Monday at 20:141 day Dosadno, opet foliranja i retaliacije... Joj, al je smešna ova presica za javnost Katarana.
Monday at 20:371 day 35 minutes ago, mackenzie said:Da hoće ovi balističari još jedno 10 ovakvih udara pa da gorivo spadne ispod 1 eurKod nas će svakako da poskupi.
Monday at 20:461 day Popular Post Pocecu sve svoje poslovne mailove da zavrsavam sa "Thank you for your attention to this matter"
Monday at 22:371 day Kakva je ovo lobanja jebemtileb https://x.com/SecRubio/status/1937273003148210395 Edited Monday at 22:381 day by theanswer
Monday at 22:441 day Jbt, on ili je najglupli predsednik neke zemlje ikada, ili neko iz njegovog štaba misli da je većina ljudi na ovakvom nivou i prilagođava sadržaj tom nivou...Kako god, obe teorije su porazne po nas kao civilizaciju...
Monday at 23:101 day Ja pratim sve ovo i ne želim da pišem jer prosto ne znam o materiji dovoljno, ali sve ovo što se dešava, sve ove izjave, svi ovi tvitovi... Utisak je da se ljudi teže u igrici odluče na rat nego u nekim zemljama sveta i to vodećim, nažalost, vojno vodećim...A dok je najjačoj sili sveta prvi čovek Donald Tramp nijedan strah za budućnost sveta nije neopravdan. Neverovatno je vreme u kome živimo, prosto neverovatno. Umesto da smo u piku ljudske civilizacije gde koristimo sve moderne tehnologije i čuda sveta i ljudskog uma za poboljšavanje života ljudi, istrebljenja gladi, prestanka ratova, nekako sve više i više sve ide u kontra smeru, kao da je civilizacijski točak stao i krenuo unazad, takav me utisak drži još od korone.Ako do ovog primirja dođe, svi ćemo biti srećni što ko zna koji put u poslednjih nekoliko godina svet se vraća sa ivice ww3 unazad i to je sve što treba da se zna o svemu. Iskreno mi više ne deluje neverovatno da se jednom taj tas okrene na drugu stranu iako uvek mislim da nikome to ne može biti interes jer je to kraj manje više svega svačega i svakoga.
Monday at 23:161 day Sve te priče oko ww3 su totalno neutemeljene u situaciji gde postoji jasna nadmoć jedne sile nad drugom. Iran nema način da izazove treći svetski rat. Odnosno nije vojno dovoljno moćan da nanese takav udarac Izraelu koji bi Izrael naterao da upotrebi svoje nuklearno oružje ili da ih natera da pošalju kopnene trupe predvođene Amerima. Iran pokušava da odgovori na silovanje od strane Izraelaca bacajući kamen na avion. A kad bi bacio 2 kamena dobio bi 2 aviona itd.
Monday at 23:221 day On 18. 6. 2025. at 22:15, theanswer said:Ovaj rat je u fazi gde je pitanje kada će Ameri dozvoliti Iranu da sklopi nepovoljno primirje i faktički ugase nuklearni program. Iran može i dalje gađati šta hoće po Izraelu ali ne može pogoditi. Rakete koji im ne skinu nisu baš najpreciznije uvek, pa tako i sa tom bazom Mosada. Iranci su za trajanje rata 6 dana uspeli da skinu jedan jedini Izraelski Hermes dron, te je Hezbolah redovno skidao svakih par dana tokom Izraelske invazije Libana prošle godine. Očekujem da se Ameri za nekih par dana kada stave sve svoje assete u region uključe, izbombaduju dan, dva i onda da se prihvate te molbe iz Irana za pregovorima i mirom. Pošto ono što jeste tačno jeste da taj plan za dan posle u suštini ne postoji ako ne dođe do promene režima a neće doći po svemu što vidimo. Budućnost Irana iz ove perspektive vojno deluje više kao Sirija kada Izraelci kad god nešto primete roknu vazdušni udar i vrate ih unazad.Možda i ne bude ovako, možda nas je Iran sve zavarao, možda u podzemnim skladištima ima još desetine hiljada projektila koje čuvaju, možda nije sve ko što vidimo iz open source izvora u ovom ratu, ali mislim da su šanse za tako nešto vrlo male.Mislim da nisam puno omanuo. Ono što će da se dešava čim se malo slegne prašina jeste da će Izrael nastaviti da pojedinačno gađa ciljeve po Iranu ko što je radio u Siriji pod Asadom ili kao što radi trenutno u Libanu protiv Hezbolaha.