2 hours ago2 hr 1 minute ago, vememah said:U tom slučaju bi oblik dometa bio krug .Beskrajni crveni krug i u njemu Iran.
2 hours ago2 hr Pa sad, pošto je Iran pogodio naučnotehnološki park u Izraelu, selim se sa Zvezdare.Mule imaju jednostavan izbor, da li će njihov narativ ići na patriotsku opciju, odbrane Irana od strane agresije, kršenje međunarodnog prava i svih dogovora, ili će ići sa pričom o islamskoj revoluciji i zaštiti režima. Slobina priča 1999 je bila patriotizam, ne napadaju oni Srbiju zbog Miloševića, nego Miloševića zbog Srbije. Sadamova zaštita voljenog lidera. Ne mora zaista biti tako, ali me interesuje kakav će im biti narativ. Patriotizam će im dati neku šansu, verska priča i zaštita režima neće.
2 hours ago2 hr Plenković: Pozivamo Iran na suzdržanost i odustajanje od nuklearnih ambicijasve te frustracije će polako splasnuti
2 hours ago2 hr 2 minutes ago, Marcus Wulffings said:Plenković: Pozivamo Iran na suzdržanost i odustajanje od nuklearnih ambicijasve te frustracije će polako splasnutiovo ko ono kad misevi napadnu slona, ovaj se malo protrese i svi padnu osim jednog.a ovi od dole vicu:"Hektore, Hektore, stegni mu kragnu!"
2 hours ago2 hr 4 hours ago, kronostime said:Ubijene ce zameniti novi, mozda jos gori i radikalniji ljudi i sta onda?Mislilo se da ce svrgavanjem Sadama Irak procvetati ali onda dodje ISIS, a ni u Siriji nije nista bolje.Zapravo, uzimajući u obzir potpunu obaveštajnu izbušenost, pre će biti da će ubijene i njihove ubijene naslednike na kraju naslediti oni koji... su i odavali informacije.
2 hours ago2 hr 31 minutes ago, askeladden said: Rumunija prvi pikovi na draftu.+1Ionako se tamo nalazi onaj protivraketni štit napravljen zbog irana
2 hours ago2 hr znaci ameri su napali rano jutros?jel odgovorio iran nesto do sada ili jos uvek nista?
2 hours ago2 hr Just now, Mr.Mxyzptlk said:znaci ameri su napali rano jutros?jel odgovorio iran nesto do sada ili jos uvek nista?poravnao Tel Aviv Edited 1 hour ago1 hr by 3opge
2 hours ago2 hr 32 minutes ago, vememah said:https://x.com/IranIntl_En/status/1936812246765654038Rusija i immediate and unconcitional ceasefire... ovo mi nesto poznato
1 hour ago1 hr 35 minutes ago, vememah said:https://x.com/IranIntl_En/status/1936812246765654038'Nači, pozivaju na suzdržanost?
1 hour ago1 hr 2 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:znaci ameri su napali rano jutros?jel odgovorio iran nesto do sada ili jos uvek nista?Navodno zatvaraju moreuz:Dnevni list DanasIranski parlament: Zatvaramo Ormuski moreuz, a predsednik...Nakon američkih udara na nuklearna postrojenja, iranski Medžlis (parlament) izglasao je preporuku da se zatvori Ormuski moreuz, navodi RIA Novosti. Konačnu odluku o tom pitanju treba da donese iran...
1 hour ago1 hr Just now, Shan Jan said:Rusija i immediate and unconcitional ceasefire... ovo mi nesto poznato Ponavljaju istoriju, prvo kao tragediju a posle će kao komediju.Kao što sam i onomad pisao, "bezuslovno primirje" je oksimoron. Bezuslovna može biti predaja, primirje je po definiciji nečim ograničeno tj. uslovljeno.