3 hours ago3 hr 39 minutes ago, vememah said:Kad smo kod izraelske cenzure, ovaj dokument kruži:Nekako je logicno da se izbegavaju snimanja polozaja vojske i/ili da se snima sta je pogodjeno a sta nije, zar ne?
2 hours ago2 hr Hm, da ne planiraju nešto, da tako kažem, nekonvencionalno?Kakv bi bio odgovor ostatka sveta, na tako nešto?
2 hours ago2 hr Očekuje se direktno uključivanje Amerikanaca u rat. To je sve vreme tako očigledno. Ameri su im potrebni za onaj Fordow nukearni sajt jer Izraelci nemaju mogućnost da prodru tako duboko. Jedino je pitanje dal je ovo bio plan od početka ovih lažnih pregovora Trampa sa Irancima ili je Netanjahu samo pravilno procenio da samo treba ući u rat i Tramp neće imati izbora nego da ga podrži.
2 hours ago2 hr Naravno da ima obavezu. Mora AIPAC da izvrši pritisak, neće taj novac za kampanje odjednom da se stvori.
1 hour ago1 hr Tramp je napustio g7 i vraća se u Vašington. To je to.Očito je procena da su Iranci prilično oslabljeni u smislu odgovora i da posledice po američke baze u regionu neće biti ozbiljne. Edited 1 hour ago1 hr by theanswer
1 hour ago1 hr Pretpostavljam da će Volodja to mirno da posmatra. Kao što je mirno posmatrao sumrak civilizacije u Siriji pošto je bio prezauzet oslobađanjem kokošinjaca po Kurcopetrovsku.
1 hour ago1 hr Šta očekuješ da Volođa udari? On je zagrizao koliko je zagrizao u Ukrajini. Nemam nikakvu sumnju da bi Izrael i rusku pvo uništio za par nedelja.
42 minutes ago42 min On 16. 6. 2025. at 1:52, duma said:Ma ne, ja sam idiot i smatram da je sasvim realno da se isprazni ex DDR i tu nasele Jevreji. Ne znam kako je promakao i deo o tome da im se da pravo da bombarduju Nemačku kad god se osete ugroženi.Ovde su neki osuđivali države koje neće da prihvate Palestine. Ne osuđuju države koje učestvuju u genocidu. Ne osuđuju se ni one koje ćute, jer Holokaust. Ako EU, a posebno Nemačka, imaju problem s osudom Izraela, nek ga uzmu. Država Izrael sada ugrožava i susede i jevrejski narod u celini.Slažem se potpuno, baš sam to i hteo da poentiram.