23 hours ago23 hr Sedam pogodaka u Tel Avivu kažu iz izraelskemedicinske hitne službe Edited 23 hours ago23 hr by theanswer
23 hours ago23 hr za sada jedan direktan pogodak, sedam prijavljenih potencijalnih ali ne zna se da li su delovi raketa ili direktni
23 hours ago23 hr Meni je prosto neverovatno da nakon onog američkog upozorenja preko tvitera, Izrael pohvata ove generale po stanovima a kompletan pvo im izbaci iz stroja bez da izgubi avion (nisam video nijednu vest o tome)Valjda SNS sindrom isplivavanja najgorih na vrh, samo što kod njih takva selekcija traje skoro 50 godinaA izrael sad neće stati sa bombardovanjem dok im bukvalno ne nestane municije
23 hours ago23 hr Just now, Zverilla said:Meni je prosto neverovatno da nakon onog američkog upozorenja preko tvitera, Izrael pohvata ove generale po stanovima a kompletan pvo im izbaci iz stroja bez da izgubi avion (nisam video nijednu vest o tome)Valjda SNS sindrom isplivavanja najgorih na vrh, samo što kod njih takva selekcija traje skoro 50 godinaA izrael sad neće stati sa bombardovanjem dok im bukvalno ne nestane municijeIzrael ce dobiti ovaj haj tek dio rata, problem ce biti konvencionalno naoružanje i jeftini dronovi.
23 hours ago23 hr 1 minute ago, Jesper23 said:Izrael ce dobiti ovaj haj tek dio rata, problem ce biti konvencionalno naoružanje i jeftini dronovi.Balisticke rakete je teze presresti a daljina je velika tako da ne verujem da imaju milijardu sporih dronova. Ja nekako verujem da ce Izrael lakse izadji na kraj sa dronovima.
23 hours ago23 hr Just now, Shan Jan said:Balisticke rakete je teze presresti a daljina je velika tako da ne verujem da imaju milijardu sporih dronova. Ja nekako verujem da ce Izrael lakse izadji na kraj sa dronovima.Problem je cijena pvo raketa i Šahed dronova. Ovi proizvedu dron za 40k doloresa, kao deugo tih raketa nema u izobilju.
23 hours ago23 hr 19 minutes ago, Shan Jan said:Nisam cuo da su USA a jos manje UK i ostali Evropljani rekli da ucestvuju u odbrani Izraela, kao prvi put. Ovo ce biti pravi test njihove PVO ako su sami.RAF-ov KC2 je blizu obale
23 hours ago23 hr Sad je bar jasno da Izrael obavlja prljav posao za Zapad, naravno Bibi je to objerucke prihvatio.
23 hours ago23 hr 7 minutes ago, Roger Sanchez said:Iron Dome malo propustanAu... ozbiljno failovanje. Gde su vesti o USA, UK i FR presretanjima?
23 hours ago23 hr Koliko je Iran izgledao nemocno, toliko ovo topi celu pricu o nedodirljivom Izraelu.
23 hours ago23 hr Pa ono, nije da su loše te praćke, strele, rodoljubi i kupole, kes da su skupe ko đavo, ali Izrael ima neograničen vojni budžet, tako da ne znam dal će tek tako da presuše pre Irana...
23 hours ago23 hr Jel neko zna koliko je Iran blizu prave bombe, uopste?Oni mogu da bace i prljavu™ konvencionalnu ako su dovoljno blizu i naprave poprilicno radijacijsko sranje...
23 hours ago23 hr 1 minute ago, JozoMujica said:https://x.com/IranUrduNew/status/1933490703071404397Baš danas razmišljam koliko su sigurni (svet) da Iran nije napravio baš nijednu bojevu glavu.Ono, bušni, mosad ih razvalio, ali šta ako...