Jump to content

Iran: novi front

Featured Replies

Tel Aviv:

dfe1e2e4-643c-4ea4-b0eb-dce4506f60d1.jpg

• Replies 2.8k
  • Views 312.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jezik pregrizao...

• Izgleda da su mole povukle sa ulica takozvanu Cador policiju. Prva pobjeda zena u iranu.  Prica se da ce ukinuti i obavezu da se nosi cador na ulici.   Edit : ne samo da je povukli

• Iran je 2015.g. potpisao JCPA dogovor sa USA, Rusijom, EU i Kinom. Bilo je dosta protivnika tog dogovora i u Iranu, ali očigledno je da je mnogo više onih koji su ipak hteli da žive koliko toliko norm

Posted Images

Cilj Irana i nije da odmah probiju štit, već da istroše (finansijski i operativno) Iron Dome dovoljno da sa jeftinim dronovima naprave haos. Takva im je doktrina, valjda.

Edited by Jesper23

2 impacta u Tel Avivu ono što sam ja video

Just now, Jesper23 said:

Cilj Irana i nije da odmah probiju štit, već da isteoše Iron Dome dovoljno da sa jeftinim dronovima naprave haos. Takva im je doktrina, valjda.

ovo nisu dronovi, ali da, to im je bio plan

Nisam cuo da su USA a jos manje UK i ostali Evropljani rekli da ucestvuju u odbrani Izraela, kao prvi put. Ovo ce biti pravi test njihove PVO ako su sami.

Kažu da je ovo u blizini sedišta IDF u Tel Avivu. CNN je imao live prenos, bilo je nekoliko interceptiona pre ta dva pogotka.

Just now, Shan Jan said:

Nisam cuo da su USA a jos manje UK i ostali Evropljani rekli da ucestvuju u odbrani Izraela, kao prvi put. Ovo ce biti pravi test njihove PVO ako su sami.

Makron je rekao da hoće.

Just now, Shan Jan said:

jordan je skinuo dosta dronova jutros, amerikanci ucestvuju, uk ne

Just now, Shan Jan said:

Podigli su sve avione koji su bili raspolozivi, tako bar pišu.

Hvala. Eto, opet ceo Zapad radi kako Netanjahu svira.

Oko Amerike, oni su krajem aprila kada je Netanjahu rekao da je trebalo da bude izvršen prvi napad imali mogućnosti u regionu da bolje reaguju. Od tada su povukli jedan nosač aviona i one B2 bombardere sa Diego Garsija ostrva.

Just now, theanswer said:

Oko Amerike, oni su krajem aprila kada je Netanjahu rekao da je trebalo da bude izvršen prvi napad imali mogućnosti u regionu da bolje reaguju. Od tada su povukli jedan nosač aviona i one B2 bombardere sa Diego Garsija ostrva.

Ja ne sumnjam da daju sve podatke o putanjama Izraelcima, samo me zanim dal i sami skidaju rakete. Jordan... moze da se vadi da to leti preko njegove teritorije. Izraelske kucke.

novi napad, desetine raketa krecu sad