Jump to content

Iran: novi front

Featured Replies

11 minutes ago, Ivo Petović said:

O smugnessu priča lik koji red kasnije sa visine govori u ime svih ljudi i ubedjen je šta ljudi misle i koga vole ili ne vole (btw, koga to nas?) i koji je ubedjen da ja ponavljam neki post sa nekom namerom.

No, slažem se da su ljudi poput tebe po pravilu u većini. Bes i mržnja se najbolje kupuju i prodaju. Sama činjenica koliko ti je to bitno i koliko te zadovoljava da budeš u većini, govori zapremine o nečem drugom, no da ne idem dublje u smugness.

Grešiš. Mene ne zadovoljava što sam ja u većini, uglavnom i nisam u bilo kom aspektu svog života ali me zadovoljava što ti nisi.

• Replies 2.7k
  • Views 305.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Jezik pregrizao...

• Izgleda da su mole povukle sa ulica takozvanu Cador policiju. Prva pobjeda zena u iranu.  Prica se da ce ukinuti i obavezu da se nosi cador na ulici.   Edit : ne samo da je povukli

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Iran je 2015.g. potpisao JCPA dogovor sa USA, Rusijom, EU i Kinom. Bilo je dosta protivnika tog dogovora i u Iranu, ali očigledno je da je mnogo više onih koji su ipak hteli da žive koliko toliko norm

Posted Images

12 minutes ago, Jesper23 said:

Pročitaj današnji zahtjev Izraela nakon napada i sve će ti biti jasno, odgovor se sam ukaže.

Ako ti ne bude problem daj link.

Mnogo je informacija.

Super je Hameneiju uspjelo to višemjesečno uvlačenje u Trampov šoopak 😂

1 minute ago, Roger Sanchez said:

Super je Hameneiju uspjelo to višemjesečno uvlačenje u Trampov šoopak 😂

Zli jezici bi rekli da sad i nemaju o čemu pregovarati.

37 minutes ago, vememah said:

Govori čitave tomove knjiga (tj. pruža baš mnogo informacija o nečemu), a ne zapremine. Volume ima više značenja.

U srpskom se inače obično kaže "govori puno" ili "otkriva mnogo".

Preozbiljan si - poenta i jeste u zajebanciji tj "pesničkoj slobodi" - sigurno tako ne govorim inače ; )

2 hours ago, Engineer said:

Eh, već decenijama slušamo o ugroženosti država sa 100+, pa i 1000+ nuklearnih bojevih glava. Zapanjio bi se kad bi znao koliko ljudi veruje te bajke

2003 godine je bila koalicija raznih drzava, sve demokratskija do demoratskije, i napali su, preventivno (kako drugacije), Irak.

Slicno je bilo 2001 sa Afganistanom.

Ako drzava ima zelju/interes da napadne drugu drzavu, onda uvek moze da nadje/napravi i razlog. Ugprozenost je uvek dobar razlog ;)

Mene samo interesuje kako ce EU da reaguje. Mislim da ce izraziti zabrinutost i pozvati na uzdrzanost inn

36 minutes ago, theanswer said:

Grešiš. Mene ne zadovoljava što sam ja u većini, uglavnom i nisam u bilo kom aspektu svog života ali me zadovoljava što ti nisi.

Naravno da te zadovoljava, iako o mojim stavovima, a naročito o meni lično, ne znaš ama baš ništa. U tome i jeste problem.

Ti i ja se nikada nećemo razumeti, kao što kaže onaj citat, a ni ti nikada nećeš razumeti koliko se mi ne razumemo. Barem na ove teme - o basketu ili statistici, možda.

Over and out sa moje strane - mnogo je bitna tema da smaramo ovde sa ovim glupostima.

Ja da sam veliki Supreme Leader i da mi 1 tenkre ovako kenja po glavi sjeo bi u avion i krenuo sam samcat prema Izraelu ili El Obeidu pa kom obojci kom opanci

Ceo tekst tvita:

X0bHAM3.png

Mi sada vec polako ulazimo u fazu za koju sam mislio da je nikad necu izreci jer se obicno vezuje za islamsku propagandu protiv Izraela, ili ce Izrael prestati da postoji ili ce prestati da postoji citav taj region dole a mozda i dobar komad ostatka sveta. Politika "izabranog naroda" da svojom bezbednoscu opravdava najgnusnije zlocine protiv civila je jednostavno postala neprihvatljiva.

2 hours ago, Mel said:

Naravno da je svako svakom ko u susedstvu ima nuklearke plus drugo savremeno oruzje, a i deklarativno se zalaze za fixing matters sa komsijom, realna i objektivna pretnja.

Sad ne znam na koga misliš, pošto Iran nema the bombu.

• Popular Post
Just now, vememah said:

Molimo Izrael i Iran da svoje probleme reše diplomatijom, jer to je najbolji put napred!

Molim, dajte mi 20,000 evra platu, mogu i ja ovakve tvitove.