Thursday at 09:092 days 57 minutes ago, Zabalujev said:Oni koji smatraju da treba ratovati, neka to otvoreno kažu.. Post iznad @vememah clanak NYT. I po tom clanku i jos nekim koje sam procitao otprilike se zna ko bi ulazio u avanturu ko ne... Tramp, Vens, Vitkoff, Gabard su protiv.. Vens mozda najvise i zeli da se iskoristi prilika i postigne mirni dogovor.. S druge strane, Valtz ocito nije sposoban da ode dalje od svojih neokon korena, i zajedno sa grupom generala on bi podrzao Izrael koji "gori" od zelje , ali sa US na ramenima da razvali Iran, jer je navodno "nikad slabiji". U toj grupi je verovatno takodje bivsi neokon Rubio.. .
Thursday at 12:131 day On 15. 4. 2025. at 15:13, braca said:neki kažu da su sad blizu bombe.Da sam dobio dinar svaki put kad sam to čuo u zadnjih 20 godina do sad bih imao bar 17 dinara
Thursday at 12:271 day 9 minutes ago, Desmond Bojčinski said:Da sam dobio dinar svaki put kad sam to čuo u zadnjih 20 godina do sad bih imao bar 17 dinaraCouncil on Foreign RelationsWhat Are Iran’s Nuclear and Missile Capabilities?Iran’s nuclear program and missile arsenal have garnered increased international scrutiny amid its flaring conflict with Israel.Analysts have said that Iran could produce enough fissile material for a weapon in a few months. Others say they could produce such material in just a week or two although many acknowledge that it would likely take longer for it to manufacture a nuclear weapon....In December, Rafael Grossi, the head of the UN nuclear body, told Reuters that Tehran was “dramatically” ramping up uranium enrichment to up to 60 percent, closer to the roughly 90 percent weapons-grade threshold. By February 2025, U.S. intelligence indicated that a covert team of scientists in Iran were orchestrating a faster, though cruder, approach to creating an atomic weapon. Grafikon je prilično indikativan koliko je narandžasti ispao budala. Edited Thursday at 12:281 day by braca