Jump to content

Iran: novi front

Featured Replies

Jel ovo kao ono kad se Vucic naljuti sto ga neko kritikuje ili proziva zbog necega, pa se onda jos vise naljuti na ove njegove ministre, direktore, portire sto ga ne brane dovoljno i onda svi dobiju nalog da daju izjave i saopstenja u kojima ga brane, hvale, potvrdjuje njegove izjave?

• Replies 4k
  • Views 413.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• pt 2.0
    pt 2.0

nije nas niko "pritisnuo" nego je u okviru velike akcije repatrijacije isluženog nuklearnog goriva iz nekoliko zemalja istočne evrope nazad u rusiju i naše isluženo gorivo završilo tamo odakle je i do

• Hermetico
    Hermetico

Juče sam držao onlajn čas mojim malim Persijancima. Znamo se, pa sam iscimao mamu njihovu da je pitam kako su. Ispričali smo se, koliko je bila u stanju da priča. Strašno je, ne mogu da se opasulje. S

Posted Images

Ma joooook. Odakle ti uopste takav utisak?

pa moraju kad sa ratnohuškačke strane neprestano stižu analize da osakaćeni Iran maltene sutra može da napravi atomsku bombu i da mora to još jače da se zaspe bombama.

konačno smislene poruke iz vašingtona kojima daju jasan znak da nisu zainteresovani za produžetak rata. ne znam šta je tu toliko smešno i kakve bi ste poruke voleli da čujete od njih kao odgovor na cionističku propagandnu da nisu ni okrznuli Iran.

Edited by Heaviside

26 minutes ago, Heaviside said:

pa moraju kad sa ratnohuškačke strane neprestano stižu analize da osakaćeni Iran maltene sutra može da napravi atomsku bombu i da mora to još jače da se zaspe bombama.

konačno smislene poruke iz vašingtona kojima daju jasan znak da nisu zainteresovani za produžetak rata. ne znam šta je tu toliko smešno i kakve bi ste poruke voleli da čujete od njih kao odgovor na cionističku propagandnu da nisu ni okrznuli Iran.

Valjda bi onda trebalo da otpuste te cioniste-huškače iz bezbednosnih službi koji su sastavili takav izveštaj, a ne da jure onoga ko ga je dostavio medijima?

https://x.com/nicksortor/status/1937936114301419908

Edited by vememah

2 hours ago, Heaviside said:

.

Sve zaista izgleda tako .. Na prvi pogled.

Ja to vidim samo kao deo osnovnog rata, unutar politicku borbu u US koja se preliva i utice na ceo svet.

Mediji su osnovno sredstvo borbe, i vec davno oni nemaju nikakve veze sa slobodom reci.

Ta ratnohuscacka strana sad bi, u slucaju produzenja rata veselo tovarila Trampa da dejstvuje van svojih ovlascenja, da uvlaci US u jos jedan rat sa neizvesnim posledicama, da gura svet u ekonomsku krizu itede itede...

Njihov pacifizam je sporan do koske, poslednjih nekoliko decenija su dokaz tome...

Drugo, vidim da je to prakticno mejnstrim na ppp...

Uopste ne verujem u takvu i toliku ulogu Izraela u kreiranju US politike.

Nece biti da rep mase psom..

Izrael je kao nekakvo Krstasko Kraljevstvo , outpost za zapadne interese u regionu, tacnije dela mocnih US interesnih grupa.. Kako iskreno rece idiot Merz, entitet zaduzen za obavljanje prljavih poslova u njihovom interesu.

I sve dok interesi samog Izraela idu po tom koridoru oni imaju podrsku.

Dokaz tome su i istorija i Gaza, gde je spor samo u nacinu , medijskoj buci i negativnoj slici , i Iran gde se sve zavrsilo ,onog trenutka kad je Daddyju to odgovaralo.

.

GuTUx-dXsAUZGsS?format=jpg&name=small

s_w

17 hours ago, barba said:

.

Da, nista ih sad ne sprecava da pokazu rezultate tog testa...Fotografije i video. Ako je to tacno.

.

Pentagon cita ppp... I pokazao prezentaciju testiranja gbu57 bombe, projektovanoj pre 15 godina za nuklearni objekat Fordo..

Meni se cini mrsavo iz onog sto sam uspeo da vidim.

.

17509446728145802506481955650860.png

In a dramatic escalation of the Israel-Iran conflict, the United States has expended an estimated 15-20% of its global stockpile of Terminal High Altitude Area Defense [THAAD] missile interceptors in just 11 days, from June 13 to June 24, 2025, to bolster Israel’s air defenses against Iranian ballistic missile barrages.

This unprecedented depletion, costing over $800 million, has raised urgent questions about the sustainability of U.S. missile defense resources and the strategic trade-offs of committing such a critical asset to a single theater.

1 hour ago, Shan Jan said:

has raised urgent questions

"I tako ja ovima u aipac onako u sebi odbrusim NE!"

To je sa nekih opskurnih sajtova koji imaju članke koji izgledaju AI-generisani