Jump to content
IGNORED

hodajuci mrtvaci protiv uklete kuce

luba

Recommended Posts

Posted

a dobro, do sada su se od stripa udaljili već milion puta - do kraja može biti šta hoćeš :)

Ma znam, ali nije to Rikova šaka. Nego, šta ako plot cele sezone bude na tome i onda se u finišu sezone otkrije to što je Vini napisao, to je mejdžor useravanje.

Posted

Ma daj, ti stvarno misliš da publika očekuje da do kraja sezone stignu u DC i izmisle magični anti-zombi lek?

Ja sam posle kraja prošle sezone pročitao na par mesta nagađanja da debeli sve to izmišlja i nema pojma ni o kakvom leku, prevashodno zato što se videlo da sabotira Abrahama i Rozitu i njihovu žurbu - prvo je "slučajno" razjebao onaj kamion, a onda je posle "slučajno" parkirao auto na one šine pa su morali da se vrate po Maggie, Glena, ili koga već u onom tunelu, umesto da se odvezu pravo do Vašingtona.

Verujem da ima i kreativnijih spekulacija tipa da je Eugen guvernerov brat od vanbračne tetke pa sad nešto muti i vodi ih u zamku... ali većina je valjda ukačila da se njemu s razlogom baš i ne žuri u pravcu DC-a i spasavanja sveta.

Posted

Negoooo... na sta li je onaj Abraham mislio kada je rekao "We`ll talk to him, not just yet..."? O cemu da razgovaraju?

Valjda da ubede Ricka da moraju da požure na sever, umesto da nastave sa višegodišnjim hvatanjem zjala po ruralnoj Džordžiji. Verujem da nas sad čeka "save the world" pep talk u svakoj drugoj epizodi...

Posted

a to

pih.. mislio sam da ce u pitanju biti neki veci zajeb

Posted

AHS mi je za sada... meeeh

Prve 2 sezone su bile odlicne, narucito 2.
Verovatno su one postavile lestvicu visoko.. 3. sezonu sam jedva odgledao, nije mi licila na real AHS.

Ova sada... sta znam.. nekako je mlako.. verovatno je jos rano suditi, pogledacu jos neku epizodu cisto da vidim da li ce me drzati, a onda cu odluciti da li cu odustati od ovogodisnjeg pracenja AHS-a.

Posted

treca ahs skroz nije mogla da se gleda. nemam nameru da pokusavam cetvrtu.

Posted

American Boredom Story definitivno.

Posted

pih, meni za sad ova četvrta razvaljuje, ne znam da li je zbog užasne treće, ali ovo za sad sasvim pristojno izgleda.

Posted

2. epizoda zombijevaca je malo sporija, sto je i ocekivano.. a poslednjih 5 minuta su bas bolesni

bice akcije u sledecoj cini mi se

Posted

Poslednjih pet minuta su bolesni, ali su već viđeni. Ne mislim na strip, na Road, na Z Nation, na maltene bilo koji zombi epik koji traje, nego na ovu seriju i čak ovu sezonu. :D

Mislim, stvarno, u zombi apokalipsi je uvek sigurnije da pucaš čim vidiš čoveka.

Posted

Poslednjih pet minuta su bolesni, ali su već viđeni. Ne mislim na strip, na Road, na Z Nation, na maltene bilo koji zombi epik koji traje, nego na ovu seriju i čak ovu sezonu. :D

:isuse: Inteligencija na nivou.

To što smo u prvoj epizodi videli kanibale i što su kanibali sada oteli DiAnđela i rekli mu da im je njegova ekipa ukrala dom, znači samo da su hanteri iz terminusa. :D

Posted

Dok nisam pročitao spoiler, uopšte mi nije padalo na pamet da je onaj alkos crnac (Bob?) u stvari Dee iz  Wire. A sad je tako očigledno :(

Posted

Dok nisam pročitao spoiler, uopšte mi nije padalo na pamet da je onaj alkos crnac (Bob?) u stvari Dee iz  Wire. A sad je tako očigledno :(

Sada su tu Di, Kati i Karver.

Posted

E Karver se već ne sećam ko je. Kati je Tajris, ne?

Posted

Jeste Tajris.

A Karver je pola dueta Karver i Herk:

The_Wire_Carver.jpg