keitel Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Jel ovde pišemo o ahs? Tek sad sam provalio da ima topik..Ok, moram prvo da napišem da je Džesika Lang fenomenalna. Ima dva momenta u seriji koja su me uzrujala, a to je epizoda u kojoj Tejt ubija u gimnaziji i kada zajedno sa Vajolet nalazi njen leš u podrumu (mada sam očekivao, ali opet). Uvodna špica je odlično odrađena. Ostalo sam gledao onako po inerciji, prateći tok radnje bez nekih očekivanja, to jest, taman negdje na ivici interesovanja da prekinem.Kao i većina savremenih horor filmova i serija, i ovde pate od boljke da šokantni događaji moraju da se ređaju na svaka dva minuta (valjda po definiciji, da gledalac ne bi imao vremena da ode da pristavi kafu a da se ništa ne dogodi). Zato mi je valjda Hanibal prilično legao.Zna li neko na kraju zašto i kako je kućna pomoćnica uspjela da ostari u kući? I ono majčinsko ubistvo..taj mi je lik ostao nekako neizgrađen do kraja.Spojlere nisam pisao, ko do sada nije gledao, šta da mu radim.
copkillah Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 uh..http://www.youtube.com/watch?v=vaY7k2GjguM
Lrd Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 O bogo. :( Sad sam malo guglao i ispade da su i Sara Polson i Amanda Pit lezbejke. Nepravda. :(
luba Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 sara jeste, bila godinama sa predsednicom tejlor, na nekom emiju se poljubile i to je bio veliki uau.ali amanda pit nije, moze da ti lakne. njen je ova beniof sto je glavni na game of thrones.ne mogu da prepoznam trecu vesticu?
Lrd Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 (edited) Hvala, lubo, mnogo mi je lakše sad.nego, kad sam video kakvu (je) ribu šeta(la) predsednica, odjednom mi izgleda kao velika šmekerka, dok mi je u Beloj kući delovala nekako praznjikavo. Edited September 26, 2013 by Lrd
Ryan Franco Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 http://youtu.be/mmRXT7w2C1sšpica za novu sezonu vweli da će biti odličnija nego prethodne 2druga klinka je emma roberts, nećaka julie roberts. ona je u šemi sa RL tejtom i popila je zamalo tužbu za domestic violence jerbo mu je razbila nos. izgladili su te problemčiće.
copkillah Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Oduševljen sam prvom epizodom, atmosfera je fenomenalna.Ema Roberts je... whoa
Lrd Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Meni je u početku bilo malo...hm, moderno, ali mi je muzička posveta Arđentu, odnosno Goblinima intrigirala i na kraju sam jako zadovoljan, ali ne i oduševljen kao sa prethodne dve.Džesika ubija od početka, a decu Roberts ostavljam dežurnom pedofilu. :)Uglavnom, jedva čekam sledeću. De je luba?
Recommended Posts