Lrd Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Aha! Znao sam!Znao sam da je Sajler serijski ubica! Nagoveštavalo se to i ranije, ali ja sam ja znao i bez toga. Ne zato što sam nešto pametan, nego zato što je bilo logično. I dirljivo mi je kako Džesika pati, a super su mi i stalna izvrtanja uloga ko je dobar a ko loš. Ali je sve ovo postala potpuna ludnica.I da, ako moderatorki nije teško, bilo bi lepo da se splituje hororčina od porodične drame u zonbi okruženju.
Weenie Pooh Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 -1 za split, nema dovoljno priče ni za jednu ni za drugu seriju pojedinačno, a izgleda da dosta nas prati obe...
WTF Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 +1 za -1, i ja mislim da je bolje da ostane ovako zajedno. Sinocna epizoda AHS jedna od boljih ove sezone, bas kao sto je zadnja od TWD jedna od najgorih ove sezone.
Lrd Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Pa dobro™, ja sam za split jer ovako imam osećaj da imamo topike o uštipcima i šatorima, nekako mi ne ide zajedno.
Weenie Pooh Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 (edited) Dosta dobar zaključak AHS, glavni twist nisam uopšte predvideo (osim dela sa trakama) a ni ovo ostalo nije loše.Jedino mi smeta što masu stvari nisu uopšte objasnili, ni doktorove eksperimente, ni demonski posednutu sestru, ni vanzemaljske otmice... Ipak, možda je bolje da preko nečeg samo preskoče a nešto drugo kvalitetno raspletu, nego da sve zajedno ošljare.Edit: Ups, tek sad videh da ima još četiri epizode, i da će se stvarni rasplet baviti nečim što zovu "Homicidal Santa"?! :o Šteta, bolje da su ovako mračno priveli kraju nego da odu u slapstick... Edited November 15, 2012 by Weenie Pooh
Joshua Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 sajler mi sam po sebi ima govnarsku vuk-u-jagnjećoj-koži facu. nisam se iznenadila. ali da mi je drago da je sajko govnar - drago mi je. -_- super je epizoda bila.ovde ima reč dve o tom dolazećem deda mrazu (ian mcshane)http://www.vulture.c...rror-story.html
ToniAdams Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 jebemti ja sebe kad ne mogu da ne otvorim spojler. doduse, rekli smo to odma :(
luba Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 necu da splitujem, da se vidi koliko su ahsovci kvalitativno dominantniji u odnosu na nasminkane zombije :P
Ryan Franco Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 (edited) :o kakvi tvistovi jebote, ovo nije normalno! nemoguće!!! dobro, jasno je od prvog milisekunda da niko od njih nece napustiti jebeni azil ali mi je ipak žao likova koji najebaše. jezivo, jezivo.tredsona psihoa uopšte nisam očekivao. sad kad razmislim... pa ko bi drugi bio? šteta je što će claire samo ovo malo da se pojavi. dobro, biće nekih halucinacija i tako to. sve vreme sam ej očekivao da bane u briarcliff. ali realno, to bi bilo baš onako... pa ne bi bilo dobro. :Dimpresioniran sam onom scenom iz dečjeg igrališta. prvo dijalog kako se za sve pobrinula, onda kadar na 10 cm od zemlje, a onda vidimo i kako se pobrinula. :Hail:o čitavom motivu lobotomiranja post-ww2 amerke i saradnji sa nacijima da i ne govorimo. ovacije od mene.realno, ni ne može nešto što pretenduje da bude "american" da se bavi samo kulturnim referencama. ne smem ni da pomislim koja ludila i genijalnosti se spremaju u trećoj sezoni. Edited November 15, 2012 by McCabe
MancMellow Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 (edited) Jedino mi smeta što masu stvari nisu uopšte objasnili, ni doktorove eksperimente, ni demonski posednutu sestru, ni vanzemaljske otmice... Ipak, možda je bolje da preko nečeg samo preskoče a nešto drugo kvalitetno raspletu, nego da sve zajedno ošljare. Edited November 16, 2012 by MancMellow
luba Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 jel to onaj polarni medved iz losta za koga su svi trazili objasnjenje otkud on u vrucoj africi :D
Aleksandar88 Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Tako su i tamo preskocili trista hiljada miliona malih misterija....
MancMellow Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 (edited) njegov dalji rodjak koji je i sam ocekivao razresenje, a sad ga je i weenie izdao :( :D Edited November 16, 2012 by MancMellow
Weenie Pooh Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 De sad, pa zna se valjda ko je ovde Lost hejter a ko Lost apologeta. Lubo interveniši! <_<Ja samo kažem da bi ovde bilo OK da su podvukli crtu posle ove epizode. AHS nas nije zamlaćivao "misterijama" pet godina nego pet epizoda.
Recommended Posts