dig_chohano Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Zadovoljan sam, radi sve što treba da radi. Jedva čekam opet na neki put njme da krenem, milina je voziti ga na dužim deonicama.
kud u maglu Simoviću Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 kakav ti je dojam o ogibljenju, ovaj u kojemu sam se vozio delovao mi je malo tvrd, možda je u pitanju neki sportski mod ili srpska truckavica
dig_chohano Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Nemam pojma, tvrđi je od Francuza svakako al opet mekši od npr. Opela i Forda, čak i od onog prcka Audija A1. Kad sam birao opremu prodavac mi je rekao da je model sa sportskim paketom dosta tvrđi plus me ubedio da ne uzmem felne od 17 il ne daj bože 18 no da ostanem na 16 jer je tad mnogo mekša vožnja. Probao sam taj sportski na probnoj vožnji i zaista je dosta tvrđi od ovog koji sam ja uzeo.
kud u maglu Simoviću Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 pod punim opterećenjem (četvoro muških, velikih + prepun gepek stvari) 160km/h na malo jače od pola gasa, i kao da kaže špric mi, špric misve ostalo je qrac, samo je mečka Auto:Hail:
InvisibleLight Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 ima mercedes nekog cudnog naziva koji je ispod 10k evra: fortu
radisa Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 ima mercedes nekog cudnog naziva koji je ispod 10k evra: fortuPa nije ni eliz daleko
tangodelta Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 I zasto novinari uvek moraju da ubace J izmedju I i A - NokiJa, FiJat, KiJa, FabiJa?!?
Hamlet Strašni Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 A u slučaju da napišu Fijat i pravopisa srpskog jezika...Послато са GT-P6200 користећи Тапаток 2
Indy Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Pa, ja sam mislio da je to jedno te isto ("piši kao što govoriš"... premda nema nekog smisla da se to odnosi na modele automobila).
Hamlet Strašni Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Fijat je postala verbalizovana zamenica. A kad se piše kao obična skraćenica onda je FIAT. Izvinjavam se na trolu. Jbt koji sam Ja gik Послато са GT-P6200 користећи Тапаток 2
Recommended Posts