Jump to content

Homeland

Featured Replies

U trećoj. Tu sezonu možeš da pogledaš da bi video kako je završio. A četvrta je ok. Dešava se u Pakistanu. Uzbudljiva je. A ima i kako su prikazali odnos Amerike i saveznika Pakistana.

Poslao tapatalk

Edited by Jozef K.

Hvala

standardno dobra prva epizoda, do duse sa malkice previse dzemsbondizma od strane Quinna

quinn je za homeland izmislio toplu vodu. i melodrama areow koja se srozlaa na najnizi nivo ima originalniju pricu.

kao sto neko rece gore keri ko studentkinja a ne u cia 15 godina. sezona (kao i sve posle prve a cak i prva je imala neverovatne izlete tipa zilet)....u svakom slucaju waist of time i inteligencije.

Dosta dobra druga epizoda. Zakuvava se.

u svakom slucaju waist of time i inteligencije.

fbf17c28-8326-4897-b4d6-caf1de3dd3da.jpg

dobro deeee u brzini wasteeeeeee :)

umem da zamenim i patience sa patient i then i than i stuff with staff ...da bar procitam sta napisem pa prepravim nego brzopleta... jbga.

Edited by mustang

Sjajna 2 epizoda

Edited by Bogotac

Kako je bilo mlitavo u prvoj, druga obecava.

slučajno poslato sa TT

Uhhh može ovo lepo...

Mada to ostajanje i ona cedulja...

poslato sa WC šolje by BVK

Meni se čini kao da je poruku Kvinu da likvidira Matison, ostavio neko drugi a ne Sol. Videli smo da je neki krupni muškarac otišao u poštu, a nismo mu videli lice. Ja tipujem da je Eoven ta koja želi da eliminiše Keri.

Meni se čini kao da je poruku Kvinu da likvidira Matison, ostavio neko drugi a ne Sol. Videli smo da je neki krupni muškarac otišao u poštu, a nismo mu videli lice. Ja tipujem da je Eoven ta koja želi da eliminiše Keri.

I meni se tako cini,da ono nije Sol,mada mnogo Solu prigovaraju zbog Keri

Mislim da jeste...

vlcsnap-2015-10-15-23h22m28s550.pngJa sam odma prepoznao Sola kod poste