Lrd Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Mislim da nemam pravu percepciju kad ovako gledam u cugu epizode... Ima to smisla za Homeland, pošto kad gledaš epizodu po epizodu, imaš nedelju dana da upotrebiš maštu i razviješ očekivanja gde će sve to da ide. Kad gledaš u cugu, odmah te sjebu. Ali, meni i dalje stoji da je ovo najbolja sezona uz prvu, ili da se bar najlakše gleda.
Frank Pembleton Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 (edited) Edited January 8, 2015 by Frank Pembleton
WTF Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Proslog i ovog vikenda sam izgledao 4. sezonu i slozio bih se sa svima koji kazu da je ovo najbolja sezona, naravno posle prve. I da, kraj jeste retko anti-klimaktican, ceo taj deo sa kevom sto se posle 15 godina pojavljuje nije bio potreban. Ali ostavili su dosta neodgovernih pitanja i naterali me da razmisljam i zamisljam sta bi moglo da se desi u S5, sto je valjda cilj svakog season finala. Ja se licno ne bih bas kladio da ce Quinn da zagine (osim ako bih imao neki insider info da Rupert Friend ima neke bolje poslovne kombinacije zbog kojih se ne bi vratio u Homeland), mislim da ce da bude prominentan lik u sledecoj sezoni. Onoga cega se plasim je da ne postane Brody 2.0 tj. da se nekako ne odmetne i onda pola sledece sezone da ga Carrie juri po belom svetu. Takodje, zivo me zanima sta ce biti zaplet u S5, tj. ko ce da budu the bad guys. Da li ce se nastaviti pakistanska prica sa Haqqanijem i ostatkom ekipe iz S4, ili ce se pojaviti neki novi antagonisti proizvedeni iz trenutnih dogadjaja i geopoliticke situacije (Rusija, Turska/Sirija)?
porucnik vasic Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Proslog i ovog vikenda sam izgledao 4. sezonu i slozio bih se sa svima koji kazu da je ovo najbolja sezona, naravno posle prve. I da, kraj jeste retko anti-klimaktican, ceo taj deo sa kevom sto se posle 15 godina pojavljuje nije bio potreban. Ali ostavili su dosta neodgovernih pitanja i naterali me da razmisljam i zamisljam sta bi moglo da se desi u S5, sto je valjda cilj svakog season finala. Ja se licno ne bih bas kladio da ce Quinn da zagine (osim ako bih imao neki insider info da Rupert Friend ima neke bolje poslovne kombinacije zbog kojih se ne bi vratio u Homeland), mislim da ce da bude prominentan lik u sledecoj sezoni. Onoga cega se plasim je da ne postane Brody 2.0 tj. da se nekako ne odmetne i onda pola sledece sezone da ga Carrie juri po belom svetu. Takodje, zivo me zanima sta ce biti zaplet u S5, tj. ko ce da budu the bad guys. Da li ce se nastaviti pakistanska prica sa Haqqanijem i ostatkom ekipe iz S4, ili ce se pojaviti neki novi antagonisti proizvedeni iz trenutnih dogadjaja i geopoliticke situacije (Rusija, Turska/Sirija)? Па зар нису лоши момци екипа из северне Вирџиније? То је баш онако нацртано.
Ajant23 Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Па зар нису лоши момци екипа из северне Вирџиније? То је баш онако нацртано. Ti ovo posmatraš seriju kao Keri svet. Subverzija :D
frit Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 ok mi serija ostala mi zadnja iz prve epizode niko normalan nema
frit Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 odgledao dosta brza radnja, prenabudzena ali sve u svemu ok
Arkadija Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=EtF2gRfgVmc Prva najava za petu sezonu.
Recommended Posts