kud u maglu Simoviću Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 (edited) preglup tvis će biti ako je haqani cia Edited December 16, 2014 by kud u maglu Simoviću
Milosh76 Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Pa kad je mogao drugi covek Iranske sluzbe(III sezona), sto ne bi mogao terorista. Ne bi bilo prvi put
Ros Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 ali preokreti i iznenadjenja kao u game of thrones
porucnik vasic Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 ali preokreti i iznenadjenja kao u game of thrones Тачно тако.
Lrd Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Jebem ti Homlend da ti jebem i šta sam kog vraga očekivao! Epizoda kao epizoda je lepo vođena, ali "rasplet"...i još pride ovo kraj sezone.
Arkadija Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Dobro, bre, Lrde, kad pre stiže da odgleda? :) A što te iznervirao kraj? Jel toliko loš ili je nedorečen. Kad je u pitanju Homeland, uopšte nemam nikakva očekivanja da če kraj biti nešto što te ostavi bez teksata.
Lrd Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Okej, Posle prošle epizode su mogle da budu dve stvari: ili da Hakani hendla Abrahama ili da Abraham hendluje Hakanija. Ponadao sam se da je prvi slučaj, jer bi se to onda nadovezalo na ranije priče o krtici i onda bi lepo mogla da se namesti peta sezona da pokušavaju da ulove i zarobe špijuna koji je tako visoko kotiran. Ispostavilo se, naravno, naravno, naravno, da je Abraham napravio dil sa Hakanijem i da je to radio iz interesa, a da je cela drama u seriji bila to moralno pitanje da li špijuni, ah, mogu da budu moralni ili moraju da, oh, prave tako teške kompromise i, ohoh, žrtvuju se. Što mi je užasno jeftino.A pritom i otkrivanje Kerine pozadine je super, ali podzaplet sa Kvinom :isuse:
Arkadija Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Jedva čekam da se iznerviram popodne kad budem gledala. :D
Milosh76 Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Ima li logike za novu sezonu ili nas ceka neka nova "prica"?
theanswer Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 odgledao sam ovu zadnju epizodu čisto da vidim dokle se stiglo, preskočio sam bar 4,5. što se nove sezone tiče ona će izgleda biti irak i sirija ako je sudeći po kraju ove sezone
porucnik vasic Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Jebem ti Homlend da ti jebem i šta sam kog vraga očekivao! Epizoda kao epizoda je lepo vođena, ali "rasplet"...i još pride ovo kraj sezone. Мени је ово по први пут смислено. Врло субверзивно. Хоће неко у сто марке зелених да Квин има да загине. Чим је пољубио Кери, сат му откуцао посшљедњу уру.
theanswer Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 da je ovo zadnja epizoda bila generalno a ne samo ove sezone izginuo bi još i u ovoj
Recommended Posts