Arkadija Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 (edited) Ja nisam hejter, već ljubitelj ove serije, ali mi to ne smeta je pljujem kada zasluži :D edip: i ja jedva čekam da Keri i Kvin razbucaju govna i spreče treći svecki rat Edited December 8, 2014 by Arkadija
Čutura Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 prevelika ocekivanja, posle kraja prve sezone ja ovo posmatram kao laku zabavu
gone fishing Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 (edited) a keri snajperista - kvin koji sa 10m nije u stanju da ubije glavnog teroristu, nisu ga učili o prioritetnim metama u školi za ubice u lengliju, tek 5 ili 6 metkom je pogodio glavnog negativca edit a pre obračuna u hodniku su propustili da uzmu kalašnjikove od mrtvih terorista, njih dvoje bi imali u unakrsnoj vatri talibane i pobili bi ih ko zečeve za 5 sekundi ali avaj ak 47 se ne sme prikazati u pozitivnom svetlu, možda i u sklopu novog hladnog rata <_< Edited December 8, 2014 by gone fishing
Lyckety Splyt Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 (edited) Meni je dosta zabavno i generalno mislim da se preterano kenja na topiku, al' ovo mi je zaista bilo nepodnošljivo. Direktor CIA-e koji se pri tom do sada pokazao kao beskičmenjak, žrtvuje sebe i čitavu mrežu aseta u najosetljivijem regionu na svetu da bi spasio neku prašinarku, Kvin i crnjo koji sami rasteraše talibane u daj hard stilu, talibani koji propuštaju priliku da roknu direktora CIA-e. Užasno je sve odrađeno nakon solidnog buildupa u prethodnoj epizodi. Ja se zaista ne sećam gluplje epizode. Plus su roknuli Faru što umanjuje gledljiost za bar 20% -_- Edited December 8, 2014 by Lyckety Splyt
Weenie Pooh Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Meni da roknu Lejlu u Tyrantu, tačno ga ne bih gledao dalje. A i ovako ga ne gledam.
Milosh76 Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Koliko gluposti u 45 minuta, prevazisli su sebe!
porucnik vasic Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 A pa ovo je već povratak staaarog Homlenda od koga Vini dobija moždani udar i koji te spontano tera ka dugmetu "skip 5 seconds". Mada, nije da nema uzbuđenja™, ali logika... Пази, кад ти носи могао да погледаш као човек и да их одбраниш од нас црних 'тица. Hoću detalje, preciousss! Пробај да одгледаш, мислим вредело би да се ћита твој коментар после епизоде.
MiddleClass Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Meni je dosta zabavno i generalno mislim da se preterano kenja na topiku, al' ovo mi je zaista bilo nepodnošljivo. Direktor CIA-e koji se pri tom do sada pokazao kao beskičmenjak, žrtvuje sebe i čitavu mrežu aseta u najosetljivijem regionu na svetu da bi spasio neku prašinarku, Kvin i crnjo koji sami rasteraše talibane u daj hard stilu, talibani koji propuštaju priliku da roknu direktora CIA-e. Užasno je sve odrađeno nakon solidnog buildupa u prethodnoj epizodi. Ja se zaista ne sećam gluplje epizode. Plus su roknuli Faru što umanjuje gledljiost za bar 20% -_- +1 Isti mi je utisak kao i cijele sezone. Glupo, ali makar je uzbudljivo kao i prva sezona sto je bila.
Lrd Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Vini može slobodno da pogleda ovu epizodu, nema ništa što njegov sistem ne bi mogao da izdrži. I KONAČNO smo saznali ko je mole. Ili nismo?
Arkadija Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Dobra epizoda, prosto ti dođe žao što nije jedna dugačka za kraj, nego mora da se čeka sledeća nedelja. Što se tiče krtice, u jedno sam sigurna, Američki prsti su svuda.
MayDay Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Vini može slobodno da pogleda ovu epizodu, nema ništa što njegov sistem ne bi mogao da izdrži. I KONAČNO smo saznali ko je mole. Ili nismo? Znaci nije se zaboravilo na to? Strava! Odoh da skidam.
Čutura Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 ako posle ovoge ne budu bar jos dve sezone dzaba su krecili..
porucnik vasic Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Тргнула је пиштољ но спаси је душманин. Sent from my iPhone using Tapatalk
Milosh76 Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 OK, hakani je agent CIA ili radi za njih posredno! Zasto, kako, videcemo u sledecoj epizodi! jedna od mogucnosti, naravno.
Recommended Posts