Milosh76 Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 I da li smo saznali kako se prezivljava direktan pogodak? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
gone fishing Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 saznaćemo u naredni ponedeljak sada je pauza <_<
Milosh76 Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 saznaćemo u naredni ponedeljak sada je pauza <_<Tebi je lako, ti ces na pecanje :D , a mi ostali???? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Milosh76 Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Bem ti teroriste koji pogadjaju samo neka vozila neprijatelja Mora da se onaj iz ISI malo zaljubiska, sto znaci da nece preziveti kraj sezone ;)
kud u maglu Simoviću Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 (edited) hteo sam da sačekam kraj sezone pa da odgledam u cugu sezonu. uhvatio me neizdrž plus ovaj prekid u emitovanju i sad čekićam. homeland rula, možda i najbolja sezona do sad. bobu hvala pa nema više onog smora brodija i njegove idiotske porodice. 2midle naravno da lisice mogu da se otvore, onaj ko zna, bilo čime što je nalik na ukosnicu, komad žice, pa čak i ekser. ključ lisica ne otvara klasičnu bravu, već samo razdvaja kontra zupčanik od onog glavnog. mehanizam je poprilično kretenski edit i haqqani je cool lik. voleo bih da ostane Edited December 7, 2014 by kud u maglu Simoviću
Lrd Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 (edited) A pa ovo je već povratak staaarog Homlenda od koga Vini dobija moždani udar i koji te spontano tera ka dugmetu "skip 5 seconds". Mada, nije da nema uzbuđenja™, ali logika... Edited December 8, 2014 by Lrd
Lrd Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Onda bi bukvalno trebalo da ti prepričavam prvih 15 minuta epizode, sve, od toga kako su jedino Keri i Sol preživeli udar (šokantno!), do toga kako je jedini uslov za ispunjavanje terorističkog zahteva to da ga postave... A onda po scenu u intervalu od po dva minuta. Ne znam, mali Perica je podetinjio odjednom.
Lyckety Splyt Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Ajooj, došao sam do pola i ovo je najgora epizoda ikad.
Arkadija Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 (edited) Nije najgora epizoda ikada, bilo je mnogo gorih. Izdvojila bih nekoliko momenata. - Keri i Sol nepovređeni u raketnom napadu - Direktor CIA-e Lokhart, kada poklekne pred terorističkim zahtevima - Ambasadorkin muž, kada traži kaiš da se samoubije Edited December 8, 2014 by Arkadija
Weenie Pooh Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Ne znam, mali Perica je podetinjio odjednom. Stvarno si nezahvalan, ja sam vama čaršafima obrazlagao svaku rupu i u zapletu i u mozgu, a ti sad nudiš samo nekakve tautologije <_<
Čutura Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Nije najgora epizoda ikada, bilo je mnogo gorih. Izdvojila bih nekoliko momenata. - Keri i Sol nepovređeni u raketnom napadu - Direktor CIA-e Lokhart, kada poklekne pred terorističkim zahtevima - Ambasadorkin muž, kada traži kaiš da se samoubije 1. nisu primili direktan pogodak 2. lokhart je sisa od prvog momenta kada se pojavio, karijerista i beskicmenjak. ocekivano 3. znao sam da nece smeti, ribica 4.sto gledate kad mrzite? hejteri sad jedva cekam da vidim kako ce kvin i keri sami da rasture haqanija i onu zmiju tasmeen i sveeeeee
Recommended Posts