Töölönlahti Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 Alhemija Balkana o Crnoj Gori mi je prilično zabavna, ne smara kao većina BH epizoda... http://balkans.aljazeera.net/tag/alhemija-balkana
Töölönlahti Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 Taj slogan je zgodan jer imaju to Monte u prvom djelu imena... Međutim, tamo je Carlo, a ovde je Negro! ... sad sam zakačio 10-ak minuta druge epizode na TV-u, Rožaje, Meso-promet porodično rukovođenje, itd.
ficfiric Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 (edited) Izvinite ali, jebes taki zivot Edited February 28, 2014 by ficfiric
ficfiric Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 (edited) Sinoc je bila emisija o jacanju nacizma u Madjarskoj (Ljudi i moć – Na rubu ponora). Steta sto emisije nema online. Reprizirace se jos par puta do subote. Jedna repriza bi trebala da ide za dvadesetak minuta (http://balkans.aljazeera.com/site-page/programska-sema) Edited March 20, 2014 by ficfiric
ficfiric Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 (edited) Ako se po jutru dan poznaje, ovo ce biti dobar serijal - Vrhovi Balkana Prva epizoda je o Triglavu, druga je o Velebitu i bice emitovana u cetvrtak. Upoznajte najljepše planine Balkana kroz serijal Vrhovi Balkana. Četvrtkom u 23:05 serijal Vrhovi Balkana vam predstavlja prirodne ljepote koje krase čitavu balkansku regiju, istovremeno istražujući vezu lokalnog stanovništva i najviših planinskih vrhova njihovih zemalja. Kroz razgovore sa ljubiteljima planina autor serijala Zehrudin Isaković nas upoznaje sa najvišim vrhovima Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske. Edited April 18, 2014 by ficfiric
ficfiric Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Ovde samo ja pisem, izgleda... Upravo je krenula Alhemija Balkana serijal o Srbiji. Ima 15 epizoda. Uguzili su se i Mali i Vucic
vinska musica Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Ne propuštam Gorana. Odgledala sve emisije iz serijala Alhemija Balkana. Verovatno je i njemu preko glave balkanskog ludila i loših vibracija, pa forsira pozitivnu stranu priče o ex-YU današnjici.
morgana Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Ovde samo ja pisem, izgleda... Upravo je krenula Alhemija Balkana serijal o Srbiji. Ima 15 epizoda. Uguzili su se i Mali i Vucic nisu morali da se uguze, milic zove sam.
ficfiric Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 To da :D Mali je pred kamerama pregovarao oko budzeta Beograd puta pa se moglo videti koliko je posvecen stednji... Prva epizoda je bila uvod. Bio neki nastavnik iz Krusevca sa 100 odela i 300 kravata, bila Zuta osa, itd..
stoka Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 (edited) G-din Milić je pokazao svoj smisao za putopisne emisije još davno, dok je bio dopisnik TV Beograda iz SAD. Posle je nastavio briljantno na HRT-u, a sad roka na Đaziri. Najbolji tv-putopisac na ovim prostorima zasigurno ... Top lista najboljih tv-putopisaca svih vremena na prostorima ex-Yu: 1. Goran Milić 2. Milan Kovačević 3. Jovan Memedović 4. Zoran Stanković 5. Mićić - Kontiki 6. Željko Malnar ... Edited October 20, 2014 by stoka
stoka Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Top-lista je subjektivna, moguće je da bi drugi imali drugačije rangiranje ...
Recommended Posts