Jump to content
IGNORED

Al Jazeera Balkans

Töölönlahti

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

16

• Frank Pembleton

11

• stoka

9

• Töölönlahti

7

Posted

Taj slogan je zgodan jer imaju to Monte u prvom djelu imena... Međutim, tamo je Carlo, a ovde je Negro!

:kralj: ... sad sam zakačio 10-ak minuta druge epizode na TV-u, Rožaje, Meso-promet porodično rukovođenje, itd.

Posted (edited)

Izvinite ali, jebes taki zivot

Edited by ficfiric
  • 3 weeks later...
Posted

Demistifikuju™ nas u grubim crtama...

Posted (edited)

Sinoc je bila emisija o jacanju nacizma u Madjarskoj (Ljudi i moć – Na rubu ponora). Steta sto emisije nema online. Reprizirace se jos par puta do subote. Jedna repriza bi trebala da ide za dvadesetak minuta (http://balkans.aljazeera.com/site-page/programska-sema)

Edited by ficfiric
  • 5 weeks later...
Posted (edited)

Ako se po jutru dan poznaje, ovo ce biti dobar serijal - Vrhovi Balkana

Prva epizoda je o Triglavu, druga je o Velebitu i bice emitovana u cetvrtak.

Upoznajte najljepše planine Balkana kroz serijal Vrhovi Balkana. Četvrtkom u 23:05 serijal Vrhovi Balkana vam predstavlja prirodne ljepote koje krase čitavu balkansku regiju,  istovremeno istražujući vezu lokalnog stanovništva i najviših planinskih vrhova njihovih zemalja. Kroz razgovore sa ljubiteljima planina autor serijala Zehrudin Isaković nas upoznaje sa najvišim vrhovima Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske.

Edited by ficfiric
  • 5 months later...
Posted

Ovde samo ja pisem, izgleda... Upravo je krenula Alhemija Balkana serijal o Srbiji. Ima 15 epizoda. Uguzili su se i Mali i Vucic

Posted

Ne propuštam Gorana. Odgledala sve emisije iz serijala Alhemija Balkana.

Verovatno je i njemu preko glave balkanskog ludila i loših vibracija,

pa forsira pozitivnu stranu priče o ex-YU današnjici.

Posted

Ovde samo ja pisem, izgleda... Upravo je krenula Alhemija Balkana serijal o Srbiji. Ima 15 epizoda. Uguzili su se i Mali i Vucic

nisu morali da se uguze, milic zove sam.

Posted

To da  :D Mali je pred kamerama pregovarao oko budzeta Beograd puta pa se moglo videti koliko je posvecen stednji... 

Prva epizoda je bila uvod. Bio neki nastavnik iz Krusevca sa 100 odela i 300 kravata, bila Zuta osa, itd..

Posted (edited)

G-din Milić je pokazao svoj smisao za putopisne emisije još davno, dok je bio dopisnik TV Beograda iz SAD. Posle je nastavio briljantno na HRT-u, a sad roka na Đaziri. Najbolji tv-putopisac na ovim prostorima zasigurno ...

Top lista najboljih tv-putopisaca svih vremena na prostorima ex-Yu:

1. Goran Milić

2. Milan Kovačević

3. Jovan Memedović

4. Zoran Stanković

5. Mićić - Kontiki

6. Željko Malnar ...

Edited by stoka
Posted

Top-lista je subjektivna, moguće je da bi drugi imali drugačije rangiranje ...