February 28, 201411 yr Author Alhemija Balkana o Crnoj Gori mi je prilično zabavna, ne smara kao većina BH epizoda... http://balkans.aljazeera.net/tag/alhemija-balkana
February 28, 201411 yr Author Taj slogan je zgodan jer imaju to Monte u prvom djelu imena... Međutim, tamo je Carlo, a ovde je Negro! ... sad sam zakačio 10-ak minuta druge epizode na TV-u, Rožaje, Meso-promet porodično rukovođenje, itd.
March 20, 201411 yr Sinoc je bila emisija o jacanju nacizma u Madjarskoj (Ljudi i moć – Na rubu ponora). Steta sto emisije nema online. Reprizirace se jos par puta do subote. Jedna repriza bi trebala da ide za dvadesetak minuta (http://balkans.aljazeera.com/site-page/programska-sema) Edited March 20, 201411 yr by ficfiric
April 18, 201410 yr Ako se po jutru dan poznaje, ovo ce biti dobar serijal - Vrhovi Balkana Prva epizoda je o Triglavu, druga je o Velebitu i bice emitovana u cetvrtak. Upoznajte najljepše planine Balkana kroz serijal Vrhovi Balkana. Četvrtkom u 23:05 serijal Vrhovi Balkana vam predstavlja prirodne ljepote koje krase čitavu balkansku regiju, istovremeno istražujući vezu lokalnog stanovništva i najviših planinskih vrhova njihovih zemalja. Kroz razgovore sa ljubiteljima planina autor serijala Zehrudin Isaković nas upoznaje sa najvišim vrhovima Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske. Edited April 18, 201410 yr by ficfiric
October 16, 201410 yr Ovde samo ja pisem, izgleda... Upravo je krenula Alhemija Balkana serijal o Srbiji. Ima 15 epizoda. Uguzili su se i Mali i Vucic
October 16, 201410 yr Ne propuštam Gorana. Odgledala sve emisije iz serijala Alhemija Balkana. Verovatno je i njemu preko glave balkanskog ludila i loših vibracija, pa forsira pozitivnu stranu priče o ex-YU današnjici.
October 16, 201410 yr Ovde samo ja pisem, izgleda... Upravo je krenula Alhemija Balkana serijal o Srbiji. Ima 15 epizoda. Uguzili su se i Mali i Vucic nisu morali da se uguze, milic zove sam.
October 16, 201410 yr To da :D Mali je pred kamerama pregovarao oko budzeta Beograd puta pa se moglo videti koliko je posvecen stednji... Prva epizoda je bila uvod. Bio neki nastavnik iz Krusevca sa 100 odela i 300 kravata, bila Zuta osa, itd..
October 20, 201410 yr G-din Milić je pokazao svoj smisao za putopisne emisije još davno, dok je bio dopisnik TV Beograda iz SAD. Posle je nastavio briljantno na HRT-u, a sad roka na Đaziri. Najbolji tv-putopisac na ovim prostorima zasigurno ... Top lista najboljih tv-putopisaca svih vremena na prostorima ex-Yu: 1. Goran Milić 2. Milan Kovačević 3. Jovan Memedović 4. Zoran Stanković 5. Mićić - Kontiki 6. Željko Malnar ... Edited October 20, 201410 yr by stoka