Yesterday at 12:171 day Kinta jeste vazna, ali vaznije je da vrhunski profesionalci dobiju novi posao sto prije, i ako moram priznati da je trenutno jako lose vreme za tv novinarstvo i mnogo alternativa nema za njih. Kad samo zamislim da je Vanja Djuric pre tacno godinu dana otisla sa N1 i presla na AJB...Marko Subotic je ranije otisao na ENS i presao je na Insajder TV. Ali Anne-Marie (Ana Marija) Alves Curcic ili Jelena Milutinovic su dugo na AJB, zanima me da vidim gde ce da odu, kad se ugasi AJB. Edited yesterday at 12:181 day by TWEN FM
Yesterday at 12:371 day 29 minutes ago, Frank Pembleton said:O jbmti...Jesu se oni "osipali" već neko vreme, ali nisam ovo očekivao.Madam se da će zaposleni da dobiju dobre otpremnine.Bar oni imaju kintu...nisam bas siguran da razumem sta znaci 'osipali'? neki novinari su odlazili jer su tamo 10+ godina, i nudili su im vece plate na drugim mestima. prilicno je iz vedra neba cela prica dosla, i verovatno nema veze sa lokalnim stvarima.
Yesterday at 13:211 day njima svaka informativa zapocinje sa genocid u gazi, ko zna koliko ih je izrael zasipao sa tuzba
Yesterday at 13:431 day Baš šteta, imali su dobro pokrivanje tokom rata Izrael-Iran. I ne samo to, naše domaće teme su odlično radili.Jbg
Yesterday at 13:541 day 10 minutes ago, Spirit said:I ne samo to, naše domaće teme su odlično radili.Jbgnajboljemislim na ove srbijanske
Yesterday at 14:171 day dps slihtare.ostalo ne znam. furaju neko jugoslovenstvo ali kao smokvin list.televizija za one koji su ostali u 90-im
Yesterday at 17:151 day @bradilko: Indirektan nastavak YUTEL-a. Goran Milic je bio prvi savetnik i imao je sopstvenu emisiju na AJB, tako da ne cudi. Problem je bio (po mom misljenju) na "koncentraciju" na blisko-istocnje teme, koju su preuzimali i pola vremena informativnih emisija, da ne pricam o genocidima (na palestincima ili bosnjacima), tako da je to njihovo izvestavanje bilo mnogo problematicno za "druge strane". Sto se tice domace teme, tu su zaista jedni od boljih.
Yesterday at 17:231 day 4 hours ago, Grunf said:nisam bas siguran da razumem sta znaci 'osipali'? neki novinari su odlazili jer su tamo 10+ godina, i nudili su im vece plate na drugim mestima. prilicno je iz vedra neba cela prica dosla, i verovatno nema veze sa lokalnim stvarima.Subotić, Hadži (koji se vrteo tamo vamo), Nataša Krstin isto, Natalija... Bilo ih je još čini mi se...Svakako šteta, većina od tih ljudi zaslužuje da radi na normalnim televizijama ili medijima, al jbga takvih medija je baš malo i nisu u sjajnoj situaciji. Edited yesterday at 17:241 day by Frank Pembleton
Yesterday at 18:081 day Marko Subotic je (kao sto sam napisao) sada na Insajder TV, posle Euronews Srbija (dalje u tekstu ENS) gde je bio medju prvima koji je dosao, i otisao je medju prvima i to pre nego sto je cela frka na ENS pocela. Natasa Krstin (Kovacev) je takodje kruzila od RTV-a, preko AJB, N1, ENS i sad je i ona ponovo na AJB i bice dok ga ne ugase. Natalija Lucic je otisla sa AJB na ENS i promenila je prezime posto se udala (ne za Boska Brankovica s kojim je dugo bila u vezi), ne znam da li je i ona medju "otkazima" od pre par nedelja na ENS...
1 hour ago1 hr Šteta, mnogo će mi nedostajati ta televizija, doduše nadam se da im sav dokumentarni program ostaje na jujtjubu. Mnogo su dobrih emisija imali o Bliskom istoku. Jedina mi je zamerka, ulepšavanje istorije Osmanskog carstva i podrška svim oblicima Muslimanskog bratstva, valjda sam tada i smanjio praćenje kada su baš otvoreno stali na stranu Erdogana tokom lokalnih izbora 2019. godine. Ipak, voleo sam tu mešavinu jugoslovenstva i orijenta.