Jump to content
IGNORED

Al Jazeera Balkans

Töölönlahti

Recommended Posts

Posted
balkans.aljazeera.netU Sarajevu su kupili još prošle godine TV99, tamo im je sedište. Dopisništva ili centri u Beogradu, Zagrebu, Skoplju, Banja Luci, Mostaru, Prištini, Podgorici... Nezvanično, počinje od 1. novembra, kada bi trebalo da bude vidljiv i sajt na srpsko-hrvatskom. Najava je da će emitovati HD program od početka, 100 zaposlenih, 6 sati sarajevskog programa, ostalo reemitovanje engleskih i arapskih. U Srbiji, kažu novine, hteli da kupe Avalu, ali je to otpalo kao opcija.Promo spot:http://www.youtube.com/watch?v=HA4fXNExE14Hoće ovo krenuti kod nas kroz kabl?
  • Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

16

• Frank Pembleton

11

• stoka

9

• Töölönlahti

7

Posted

To sa Avalom je bila patka koju je izdrogirani Zeljko pustao da bi u pregovorima sa drugim interesentima, kao digao cenu...Tamo su presli Momcilovicka i valjda Mrkic sa B92 , Bobetic koji je radio na Foxu, Marko Pavlovic koji je radio neku emisiju o ekonomiji na Avali, mislim da je i neko sa STB-a otisao tamo...Dobar im je G.Milic da im odradi pocetak politicki da ih ne guze, ali za moj ukus on je potrosena roba...

Posted (edited)
To sa Avalom je bila patka koju je izdrogirani Zeljko pustao da bi u pregovorima sa drugim interesentima, kao digao cenu...Tamo su presli Momcilovicka i valjda Mrkic sa B92 , Bobetic koji je radio na Foxu, Marko Pavlovic koji je radio neku emisiju o ekonomiji na Avali, mislim da je i neko sa STB-a otisao tamo...Dobar im je G.Milic da im odradi pocetak politicki da ih ne guze, ali za moj ukus on je potrosena roba...
Sa Studija B na Alđaziru prešla je Anmari Alves-Ćurčić: http://a4.l3-images....75b0c6191/p.jpg Čudi me da nisu angažovali i Ivon Jafali ... Po pokrivenosti područja ex-Jugoslavije, umnogome podseća na arapsku verziju Jutela. Čak je tu i isti čovek - Goran Milić ... Edited by stoka
Posted

U beogradskom dopisnistvu rade Ivana Momcilovic i Djordje Kostic, oboje sa B92. Ivanu svi znamo, a Djole je radio crnu hroniku tamo. Imaju zaposlenog jednog snimatelja/montazera, a uzece jos jednog. Vlada Bobetic je otisao uBosnu, u Sarajevo. Ne znam za An Mari... To bi mogla biti vrlo pristojna regionalna televizija.

Posted

Da dovedu Gordanu Sušu i Dijanu Čuljak i jedno mlađe parče, pa da se nešto nadam. Ovako, kao da mi Azem Vlasi prepričava Mirka i Slavka.

• 2 weeks later...
Posted

krenulo je, pa ko ima sat može da gleda naEutelsat @ 16°e12680 (H) 2800 (Video: 33 / Audio: 101 / PCR: 8190) ID: ALJAZEERA-TEST

Posted

Hoće li ga biti u ponudi kablovskih operatera?

Posted

na vip risiverima u totalu se već pojavio, tako ga ga uskoro treba očekivati u SBB-u

Posted
Eutelsat @ 16°e
Svi beže s Hotbirda ko da je šugav <_<
Posted
na vip risiverima u totalu se već pojavio, tako ga ga uskoro treba očekivati u SBB-u
hvala :)
Posted
Svi beže s Hotbirda ko da je šugav <_<
pa kad košta boga oca
Posted

... a sajt će im biti jedan na brzinu smuljani Drupal. Unimpressive. -_-

Posted

kreću 11.11, program otvaraju Mirjana Hrga i Saša Delić