mandingo Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Rastur. Da nije Parkmanovog africkog smaranja, bilo bi idealno. PP rulzz, bad ass Claire takodje... sada jos Kristen da se vrati - perfection.
Lloyd Wyman Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 villains za sada odlican. dark, evil and sexy.
1n54jd3r Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Rastur. Da nije Parkmanovog africkog smaranja, bilo bi idealno. PP rulzz, bad ass Claire takodje... sada jos Kristen da se vrati - perfection.Upravo tako...i ja sam stekao isti utisak, dakle parkman je gorka pilula, i samo kvari ostatak price, koja deluje poprilicno dinamicno...cak se usudjujem reci da je treca sezona mozda i ponajbolja sto se gledljivosti tice:)Mada, postoji i masa nelogicnosti, koje po default-u idu uz ovaj zanr...npr kada clare ima trening sa kevom: flame keva isisava kiseonik iz kontejnera, clare se gusi, ali kevi ne biva nista...kao da je prikljucena na bocu sa kisikom
gervasius twinkleminkleson Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 blah, poceli su da smaraju, polako gubim interesovanje. kristinica je malo izvukla zadnju epizodu, though.
1n54jd3r Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 blah, poceli su da smaraju, polako gubim interesovanje. kristinica je malo izvukla zadnju epizodu, though.epizoda 7?
mandingo Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Uh, kako dobra epizoda.... ma sta dobra - fenomenalna.
1n54jd3r Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Uh, kako dobra epizoda.... ma sta dobra - fenomenalna. ja upravo skidam osmu...ocekujem 1 spektakl ;)
mandingo Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 ja upravo skidam osmu...ocekujem 1 spektakl ;)O toj (osmoj) epizodi i govorim. Dobices 1 spektakl. ;)
1n54jd3r Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 gledam epizodu i pitam se da li su oni imali zavrsen scenario i za trecu sezonu jos dok su snimali prvu
*edited by mod Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 http://www.pressonline.rs/page/stories/sr....mp;sectionId=33
gervasius twinkleminkleson Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 dzizs, ova serija postaje grdja i od prison break. kako uvjerljivi obrti, iznenadjenja, nove ljubavi :rolleyes:dnjaspr, svaki lik je bio i heroj i zlikovac. josh samo valjda hiro nije. smor
Lloyd Wyman Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 porediti poslednju sezonu heroes-a i prison-a je neukusno. treca sezona heroes-a je sasvim dobra, dok je cetvrta prison-a, pogotovo 12. epizoda, dno.
mokuci Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 ja zaglavio kod cetvrte epizode a cujem od onih sto jos prate da se posle pretvorilo u spansku seriju. cak su valjda vec i neki odgovorni produceri dobili nogu ali ne zbog svecke recesije.
1n54jd3r Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Sylar je govno!!! ili to, ili je kristinica dobila ponudu koja se ne odbija za neki drugi projekat ;)
Recommended Posts