Jump to content
IGNORED

Heroes

mraki

Recommended Posts

Posted

Rastur. Da nije Parkmanovog africkog smaranja, bilo bi idealno. PP rulzz, bad ass Claire takodje... sada jos Kristen da se vrati - perfection.

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mandingo

15

• melankolic

7

• Lloyd Wyman

7

• Zeka Peka

6

Posted

villains za sada odlican. dark, evil and sexy.

• 4 weeks later...
Posted
Rastur. Da nije Parkmanovog africkog smaranja, bilo bi idealno. PP rulzz, bad ass Claire takodje... sada jos Kristen da se vrati - perfection.
Upravo tako...i ja sam stekao isti utisak, dakle parkman je gorka pilula, i samo kvari ostatak price, koja deluje poprilicno dinamicno...cak se usudjujem reci da je treca sezona mozda i ponajbolja sto se gledljivosti tice:)Mada, postoji i masa nelogicnosti, koje po default-u idu uz ovaj zanr...npr kada clare ima trening sa kevom: flame keva isisava kiseonik iz kontejnera, clare se gusi, ali kevi ne biva nista...kao da je prikljucena na bocu sa kisikom :blink:
Posted

blah, poceli su da smaraju, polako gubim interesovanje. kristinica je malo izvukla zadnju epizodu, though.

Posted
blah, poceli su da smaraju, polako gubim interesovanje. kristinica je malo izvukla zadnju epizodu, though.
epizoda 7?
Posted

Uh, kako dobra epizoda.... ma sta dobra - fenomenalna. :Hail:

Posted
Uh, kako dobra epizoda.... ma sta dobra - fenomenalna. :Hail:
ja upravo skidam osmu...ocekujem 1 spektakl ;)
Posted
ja upravo skidam osmu...ocekujem 1 spektakl ;)
O toj (osmoj) epizodi i govorim. Dobices 1 spektakl. ;)
Posted

gledam epizodu i pitam se da li su oni imali zavrsen scenario i za trecu sezonu jos dok su snimali prvu :Hail:

• 2 weeks later...
Posted

dzizs, ova serija postaje grdja i od prison break. kako uvjerljivi obrti, iznenadjenja, nove ljubavi :rolleyes:dnjaspr, svaki lik je bio i heroj i zlikovac. josh samo valjda hiro nije. smor

Posted

porediti poslednju sezonu heroes-a i prison-a je neukusno. treca sezona heroes-a je sasvim dobra, dok je cetvrta prison-a, pogotovo 12. epizoda, dno.

Posted

ja zaglavio kod cetvrte epizode a cujem od onih sto jos prate da se posle pretvorilo u spansku seriju. cak su valjda vec i neki odgovorni produceri dobili nogu ali ne zbog svecke recesije.

Posted
Sylar je govno!!! angry.gif

ili to, ili je kristinica dobila ponudu koja se ne odbija za neki drugi projekat ;)