Krampa Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 (edited) Shut up and take my money!!!! meni ovo vise lici na neki film tipa "cumshyyyk 2" Edited October 16, 2015 by Krampa
Frank Pembleton Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Jel ste otpratili ovaj maraton na AXN-u? poslato sa WC šolje by BVK
Papovac Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Jel ste otpratili ovaj maraton na AXN-u? poslato sa WC šolje by BVK da,da
Frank Pembleton Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Svaki vikend bile po tri epizode na axn i to sub 1-2 ned 2-3 subota 3-4 ned 4-5 i tako... poslato sa WC šolje by BVK
Arkadija Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Svaki vikend bile po tri epizode na axn i to sub 1-2 ned 2-3 subota 3-4 ned 4-5 i tako... poslato sa WC šolje by BVK Da,da. Bio je maraton. Lepa prilika da se pogledaju ti filmovi po milioniti put. To mi dođe kao najslađi gilti pležr.
paculla Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 dobar je glas adama drivera. mozda moze i da se zaboravi da je to ovaj lik.
Sludge Factory Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Uh uh najez Dobar je ovaj fazon da Han Solo sad prepricava legende i prica ljudima kako sila i dzedaji stvarno postoje, a ranije je bio nevernik :D omatorelo se, sta li. Mada me malo stra' da ne preteraju sa paralelisanjem u odnosu na oridzinal trilodzi. Luka nema nigde, u egzilu je kao Obi-Wan Kenobi, sila i dzedaji su opet mit, itd. Mislim, ima to sve savrseno logike, ali ono, ponavlja se. Ima i to logike, ali... :D
Recommended Posts