Jump to content

KK Mega Vizura

Featured Replies

nigde nisam rekao da su odlicno branili, vec da su vise odbranili nego kad su igrali coveka. uostalom, i te trojke su uglavnom na coveka i primali.
Nije da je mnogo bitno, ali oni su od pocetka krenuli sa zonom. Olimpija je dosta rano usla u seriju, dali su im nekih 50p u 1. poluvremenu, koliko se secam sve na zonu. Tek u zadnjoj cetvrtini su presli na coveka.
Ovi Megini koje sam pobrojao su više talentovani nego kvalitetni.Biće Mega u problemu. Oni na svom terenu do kraja prvenstva imaju još samo dva "lakša" domaćinstva, protiv Mađara i Zadra. Već su ugostili Igokeu, MZT, Radnički, Krku i Široki.
pogotovo Varda :DRadovicu su takodje 22 godine, Lukovicu 21, do kada ce da budu mladi i talentovani, do 34? ono, nisu ljudi veterani ili nesto slicno, ali ako neko sa 22 ne moze da igra kosarku, nece moci ni sa 30

tupis kao i obicno, momci prvi put igraju jadransku ligu. sta treba po tebi, da dominiraju ligom zato sto nemaju vise 18 godina? i njima treba period ucenja i adaptacije, kao i svakom kosarkasu.

Egal sa Solnokom na poluvremenu. Dosta bitna utakmica, ako izgubi Mega postaje član donjeg doma, sa neizvesnim perspektivama u nastavku s obzirom na težak raspored u sledećih pet kola.

Edited by Nikodije

Miljen prelomio.

• Author

bezi bre baksuze!

Čekaj, polako...Imaju 24 skoka u napadu. :o

Baksuze.

Jrue Holiday promasio.

Šta se ložite, nevernici... Prelomiće i tri put ako treba.

• Author

bravo! daleko je ovo od gotovog, zato mi je krivo sto je mzt ispustio onu pobedu.

25 ofanzivnih ribaunda, može biti da je to neki rekord kada je u pitanju ozbiljna košarka.Od sledećih pet ako dobiju jednu biće dobro.

Bravo Mega. Jako vazna pobeda. Pratio sam pbp na telefonu drugo poluvreme i po njemu Miljen pokidao. Jel imao prenos, kako je izgledalo?

Миљен индекс 27.Ни ја нисам гледао гледам сада статистику и помало стварно невероватно изгледа,Варда индекс 24.

Edited by Блок_64

• Author
Misko4Raznatovic@MiskoRaznatovic 2h Milan Milovanovic, center from Vojvodina, who played last year for Red star, joins BC Mega Vizura from Belgrade.falio je jedan visoki u rotaciji