Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Miljenović odsutan. ne zna da je ekipa u bonusu. Plej, trener na terenu

Posted

Meh, dosta losa Mega. Smara Miloje sa tom zonskom odbranom. Em nista ne mogu da odbrane, em ne mogu da uhvate skok. Hoce da bude Boeheim, sta li?

Posted

zonu je igrao da bi sacuvao vardu i micica od faulova, neuspesno. vise su odbarnili zonom nego covekom, u svakom sucaju.

Posted

Odlicno su branili, nema sta. Olimpija samo 14 trojki, i jos jedno 10 otvorenih suteva. A igrao je zonu i kad nije bilo Varde u igri.

Posted

Iskreno sam se nadao da ove sezone nece biti forsiranja zone i da ce klinci konacno poboljsati individualnu odbranu...ako je zona za vreme Cantekina i Bobija nakon njega i bila opravdana, ipak sa ovim rosterom mi nije najsrecnije resenje

Posted
Odlicno su branili, nema sta. Olimpija samo 14 trojki, i jos jedno 10 otvorenih suteva. A igrao je zonu i kad nije bilo Varde u igri.
nigde nisam rekao da su odlicno branili, vec da su vise odbranili nego kad su igrali coveka. uostalom, i te trojke su uglavnom na coveka i primali. jasno da mogu da igraju bolju odbranu od ovoga, ali pitanje je koliko bolju. em su mnogo mladi, em prekratka rotacija, em pretanko pod kosem. na sve to igraju utakmice na veliki broj poseda, sto je i primereno za ovakvu ekipu, tesko je postici u oba smera. kad se sve uzma u obzir, mega ima dobru sansu da zavrsi 6-7 polusezonu sa vardom i jos dva igraca koji su igrali nesto malo aba lige, sto je iznad bilo cijih ocekivanja.
Posted

Ja mislio samo nešto privremeno odsustvuje. Bezveze. Avramović i Reljić nisu neke zamene. Igraju sa sedmoricom igrača koji su na nivou ABA lige.

Posted
Igraju sa sedmoricom igrača koji su na nivou ABA lige.
jel moze opis igraca koji je "nivo ABA lige"? moze i ime.
Posted

Micić, Miljenović, Dangubić, Luković, Radović, Varda i Jokić.

Posted

to je znatno vise od proseka skoro polovine ABA ligasa koji u svom rosteru nemaju ni 5 tako kvalitenih/talentovanih igraca.mega je tacno tamo gde i treba da se nalazi; na f4 ne mogu, za ispadanje ne moraju da brinu.

Posted

Ovi Megini koje sam pobrojao su više talentovani nego kvalitetni. Biće Mega u problemu. Oni na svom terenu do kraja prvenstva imaju još samo dva "lakša" domaćinstva, protiv Mađara i Zadra. Već su ugostili Igokeu, MZT, Radnički, Krku i Široki.