Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Po statistici nije los Miljenovic, ali zato Vasilije sabija.

Posted
moze li vasa do triplog dabla?
Ako nastavi sa izgubljenim loptama moze i do kvadrupl dabla.
Posted

ovaj sto je ubacio frazu bad leading u statistiku se dobro zeza, nemam drugo objasnjenje.

Posted

YES!

Posted

Uvek se obradujem pobedi Mege nad Mutom, zbog one 'mega frizura' izjave. U stvari, mislim da su posle te izjave svaki put pobedili. :)

Posted (edited)
Uvek se obradujem pobedi Mege nad Mutom, zbog one 'mega frizura' izjave. U stvari, mislim da su posle te izjave svaki put pobedili. :)
vasa ga dere redovno :D@joe+1 :(sledeca protiv olimpije u gostima Edited by kojot
Posted

moze Frizura i dalje da se bori za F4, nisu bez sansi. ako dobiju Madjare kuci, i uspeju da iznenade u Ljubljani ili Podgorici, zavrsice polusezonu sa pozitivnim ucinkom. od ovih ispred, Buducnost ima nas, Cedevitu i Megu poslednja tri kola, Igokea Cibonu, Cedevitu i Siroki a Cibona Igokeu, Siroki i Zvezdu... realno najlaksi raspored ima Frizura(racunam da su Partizan, Zvezda i Cedevita posebna prica)jedini problem Frizuri je sto su izgubili kuci od Igokee, sve ostalo(pa i poraz od Cibone od samo jednog kosa) je iznad ocekivanjaono, na kraju dana verovatno se nece ni boriti za F4, a kamoli plasirati, ali slici da ce biti lagano ispred raznih Sirokih i Uskih i plasirati se na sredinu tabele...

Posted

Ma kakav F4, nemojmo preterovati. Megi je cilj da ne bude poslednja, a svako mesto napred je uspeh. A sredina tabele bi bila premija.Ja im prognoziram 9. mesto :)

Posted

to je verovatno bio prvobitni cilj, ali sad je vec prilicno jasno da imaju kvalitet za vece ambicije. kako se meni cini, ostace na 7. mestu do kraja, bolji su od svih ekipa ispod, losiji od ekipa iznad.

Posted (edited)

Da dodam i to da ove sezone Mega imala veoma skroman doprinos reprezentativca Krstića. On kad se vrati imaće više igrača na raspolaganju, taman dovoljno za ovo što kaže Joe.da ispravim, nije nikakav nego skroman.

Edited by pacey defender