MayDay Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 (edited) Jeste. Bio i Jankovic.Kojote, kad ja stignem uskoro na dve nedelje, jurimo Miska po gradu. Edited November 20, 2013 by MayDay
Timmy Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Sta je Misko po obrazovanju? Mislim formalnom.. Ovako znam da je doktorirao :)
Töölönlahti Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Rekao je u nekom intervjuu da je završio Pravni i da mu je prvi košarkaški klijent bio Branko Sinđelić pri prelasku u (tada) drugoligaša Beopetrol.
levi Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 (edited) Kako ste kao diplomirani pravnik ušli u tu košarkaško-menadžersku priču?- Bio sam veoma mlad kad sam završio prava 1988. godine i četiri godine kasnije otvorio sam svoju advokatsku kancelariju, bez namere da se bavim ovim čime se bavim sad. Radio sam klasičnu advokaturu i to na izuzetno uspešan način za nekoga ko je imao 25 godina. Zanimljivo je da sam bio jedan od četvorice branilaca Kristijana Golubovića kad je pobegao sa suđenja skočivši kroz prozor. Zastupao sam suprugu Vojislava Šešelja prilikom razvoda braka i još mnogo interesantnih slučajeva sam imao. E onda se 1995. godine pojavio ozbiljniji novac u košarci koju sam tada još uvek aktivno igrao u Srpskoj ligi. Znali su me sa parketa mnogi igrači i bilo je logično da kad su pravili ugovore dođu kod advokata koga poznaju. Edited November 20, 2013 by muslin
Кристофер Лумумбо Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 (edited) Doktor kriminala.banujte zbog ove neistine <_< Edited November 20, 2013 by kojot
Have_Fun Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 (edited) . Edited November 23, 2013 by Have_Fun
Frau Gabrijela Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 što ovde niko ništa da prozbori!?lepo igraju milojeva deca. mnogo su mi slatki. šteta što će da izgube. :(i miloje je odličan. divno je gledati trenera koji ne viče na igrače.milina je bilo gledati kako su stigli onaj prvi minus od -9. sad će biti sve teže i teže.jedino imam zamerku na dresove, u pidžamicama ih poslali na teren.
Nikodije Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Prvi put videh uživo Miškove ekstravagantne dresove, i onaj ko je to definisao kao lepo i podobno za upotrebu ima izuzetan smisao za humor. ABA liga bi morala da kažnjava za takve dresove, kao što su kažnjavali Duleta kada je dolazio na utakmice nepropisno odeven.Svaka čast klincima, sjajni su uprkos dresovima. Možda malo mekani, posebno prednja linija odbrane, ali uživanje ih je gledati. Verovatno će i najmanje talentovani pojedinac u timu napraviti pristojnu karijeru, i moći da živi od košarke.
Agni Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Boje za dresove je predlozila Miskova cerkica i bas su kul.
Nikodije Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Onda dobro, ko sme ćerkici da kaže "ne". :)
Nikodije Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Izgleda da nema. Mega nastavlja da ima loš tretman na Areni, valjda najlošiji od svih klubova.
Have_Fun Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Izgleda da nema :(Kako bih voleo da Miljenovic pokida Mutu i pokaze mu koliko je pogresio sto ga je drzao na klupi umesto Stivena debosa
Recommended Posts