Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

evo za Kokoija 1™ statistika.nakon sedam kola MEga Frizura je najefikasniji tim lige, postizu tacno 80 poena po mecu(u isto vreme i primaju najvise poena po mecu, ali necemo sada da cepidlacimo :D)btw, vezano za ovu temu o tome di bi i da li bi Mega mogla da igra u BG... ja sam siguran da bi mogli da navataju ~2000 ljudi po mecu. mozda cak i vise. ovde u NS je recimo mala hala SPENSa bila prepuna kada je dolazila Frizura(kapacitet male sale je oko 1000 ljudi... mozda 1200-1300 ako se bas stisnemo), dok je inace broj posetilaca bio izmedju 13 i 27

Posted

odradjen je kuci konkurent za opstanak :) steta za onaj poraz od cibone :(

Posted

Nije morao biti odradjen 9 razlike i to u zadnjim sekundama, moglo je i da prodje H2 +8.5 i svi bi bili jednako srecni a neki bismo i dobili novce...Kojote, olos si a Mega je mafijaski klub!

Posted
Nije morao biti odradjen 9 razlike i to u zadnjim sekundama, moglo je i da prodje H2 +8.5 i svi bi bili jednako srecni a neki bismo i dobili novce...Kojote, olos si a Mega je mafijaski klub!
:Dsledeci put pitaj za savet, mozda mi zalizani javi rezultat :P
Posted

njamladji tim u evropi, partizan drugi.http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/2aa033d951d95a595eb306a3c4dc05c7_L.jpgmozete samo da ga mrzite evilsmile.gif2aa033d951d95a595eb306a3c4dc05c7_L.jpg

Posted (edited)
2aa033d951d95a595eb306a3c4dc05c7_L.jpg
- It won't be the nicotine that kills you, Mr. Bond. Edited by Calavera
Posted

Kojote, bicete brutalnog gengbengovani protiv Zvezde jer ste probili hendikep sa Sirokim!

Posted

Kojote, Misko drzao nekakvo predavanje na Pravnom Faksu! Pis zivi!

Posted
Razumeo sam da je i Ombudsman Janković bio govornik.
Posted (edited)
pa zasto me niko nije obavestio? :frust:verovatno je drzao predavanje na temu "kako ruskoj drzavnoj mafiji uizeti sve ugovorene pare iako je trener oteran posle mesec dana". Edited by kojot