Jump to content

KK Mega Vizura

Featured Replies

Ih :(

• Replies 3.5k
  • Views 297.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

evo jedan primer, momak koji nije mogao da igra slovacku ligu je dobio 250k kao senior na koledzu. mislim da ne postoji racionalan razlog za klince koji nisu nba kalibar da ne odu na koledz. velika ve

• MiddleClass
    MiddleClass

Jbt kakvu generaciju je Sale Djordjevic uspio da unisti.

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

aj sad da se izvinite gospodinu raznatovicu   

Posted Images

do kurca, izgubicemo ovo.
bravo Kojote!

jbga, svaka cast sve jedno.

izgubila mega sutem u poslednjoj sekudni. do kurca...
:(

:(

izgubili nas kraju sutem u poslednjoj sekundi... kojote jebi se
+1

to je to. niko nije odbranio nijedan napad.

Nedelja kada dobri momci gube. :sigh:

Jebote, hvalio sam tog Dangubica i on usro na kraju. Do kurca.

meni je mega ali nevidjeno gotivna ekipa. ko da uzmes brighton i krenes CM iz trece lige. ne znam sta to znaci, i da li mi treba pomoc, ali poraz groblja od robije me je nasekirao samo malo vise od poraza mege u zgu. ajde jbte! bring them on!

• Author
meni je mega ali nevidjeno gotivna ekipa. ko da uzmes brighton i krenes CM iz trece lige. ne znam sta to znaci, i da li mi treba pomoc, ali poraz groblja od robije me je nasekirao samo malo vise od poraza mege u zgu. ajde jbte! bring them on!
to bre!

+1

Takođe. Teško je biti ravnodušan prema ekipi u kojoj igra 5-6 budućih srpskih reprezentativaca. Šteta za ovu Cibonu, dobiti ih u Zg velika je stvar bez obzira kakvi su. A ja jedva čekam 25.11. i utakmicu protiv Zvezde u Pioniru, da ih konačno vidim uživo. Uopšte nisam siguran za koga ću navijati te večeri. :) Šteta što su morali da odu u Smederevo, verovatno bi bolju podršku i mnogo više ljudi imali da su ostali u Bg, npr. u Hali sportova. Prvi ne bih propuštao njihove utakmice.

Dobra tema šta bi bilo da su ostali u BGDu. Da li iam dovoljno čisto košarkaške publike. Koliko se sećam neki je narod na utakmice takvih klubova ipak dolazio. Mislim da je Beobanka imala podršku tamo u drugoj polovini devedesetih, a kasnije i Radnički sa Nađfejima, Stojkovićem nije bio bez publike. Ili su to samo neka lažna sećanja?

Dobra tema šta bi bilo da su ostali u BGDu. Da li iam dovoljno čisto košarkaške publike. Koliko se sećam neki je narod na utakmice takvih klubova ipak dolazio. Mislim da je Beobanka imala podršku tamo u drugoj polovini devedesetih, a kasnije i Radnički sa Nađfejima, Stojkovićem nije bio bez publike. Ili su to samo neka lažna sećanja?
Ne samo Beobanka i Radnički, koji su dugo postojali pa već imali i neku tradiciju, sećam se da su čak i karićevski Lavovi 063,kao potpuno instant projekat, imali sasvim dobru posetu u Superligi 03/04. Nema sumnje da bi ova Mega, sa toliko talenta u sebi, imala ozbiljnu bazu fanova, i dosta publike, posebno sada kada su u ABA. Smederevo nije grad košarke, pa je šteta što nisu otišli makar u onaj Kruševac, kako je planirano na početku.

U Beogradu bi igrali u onoj hali koja prima 300 gledalaca i smrdi na ustajale carape.

Edited by Joe D