Joe D Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 izgubila mega sutem u poslednjoj sekudni. do kurca...:(
Venom Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 :( izgubili nas kraju sutem u poslednjoj sekundi... kojote jebi se+1
Zli Gli Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Jebote, hvalio sam tog Dangubica i on usro na kraju. Do kurca.
hooyadahoo Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 meni je mega ali nevidjeno gotivna ekipa. ko da uzmes brighton i krenes CM iz trece lige. ne znam sta to znaci, i da li mi treba pomoc, ali poraz groblja od robije me je nasekirao samo malo vise od poraza mege u zgu. ajde jbte! bring them on!
Кристофер Лумумбо Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 meni je mega ali nevidjeno gotivna ekipa. ko da uzmes brighton i krenes CM iz trece lige. ne znam sta to znaci, i da li mi treba pomoc, ali poraz groblja od robije me je nasekirao samo malo vise od poraza mege u zgu. ajde jbte! bring them on!to bre!
Nikodije Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Takođe. Teško je biti ravnodušan prema ekipi u kojoj igra 5-6 budućih srpskih reprezentativaca. Šteta za ovu Cibonu, dobiti ih u Zg velika je stvar bez obzira kakvi su. A ja jedva čekam 25.11. i utakmicu protiv Zvezde u Pioniru, da ih konačno vidim uživo. Uopšte nisam siguran za koga ću navijati te večeri. :) Šteta što su morali da odu u Smederevo, verovatno bi bolju podršku i mnogo više ljudi imali da su ostali u Bg, npr. u Hali sportova. Prvi ne bih propuštao njihove utakmice.
Jozef K. Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Dobra tema šta bi bilo da su ostali u BGDu. Da li iam dovoljno čisto košarkaške publike. Koliko se sećam neki je narod na utakmice takvih klubova ipak dolazio. Mislim da je Beobanka imala podršku tamo u drugoj polovini devedesetih, a kasnije i Radnički sa Nađfejima, Stojkovićem nije bio bez publike. Ili su to samo neka lažna sećanja?
Nikodije Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Dobra tema šta bi bilo da su ostali u BGDu. Da li iam dovoljno čisto košarkaške publike. Koliko se sećam neki je narod na utakmice takvih klubova ipak dolazio. Mislim da je Beobanka imala podršku tamo u drugoj polovini devedesetih, a kasnije i Radnički sa Nađfejima, Stojkovićem nije bio bez publike. Ili su to samo neka lažna sećanja?Ne samo Beobanka i Radnički, koji su dugo postojali pa već imali i neku tradiciju, sećam se da su čak i karićevski Lavovi 063,kao potpuno instant projekat, imali sasvim dobru posetu u Superligi 03/04. Nema sumnje da bi ova Mega, sa toliko talenta u sebi, imala ozbiljnu bazu fanova, i dosta publike, posebno sada kada su u ABA. Smederevo nije grad košarke, pa je šteta što nisu otišli makar u onaj Kruševac, kako je planirano na početku.
Joe D Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 (edited) U Beogradu bi igrali u onoj hali koja prima 300 gledalaca i smrdi na ustajale carape. Edited November 11, 2013 by Joe D
Recommended Posts