Joe D Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 ko drzi rekord, cica ili precenjeni trener menadzerskog kluba?
freakns Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 A Hrvati inače imaju obavezu prema građanima Srbije. Njih tamo osim Medveščaka ništa živo ne zanima, ni Dinamo, ni Cibona, Cedevita, ili bilo šta drugo.a boli me bas kurac sta njih interesuje...
Nikodije Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 a boli me bas kurac sta njih interesuje...Jasno, samo ti predočavam zašto ne prenose.
Кристофер Лумумбо Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 vasa i bacanja, dva najveca neprijatelja...
Agni Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Varda za 4 minuta 3 faula. Jos 2 i sudije su mirne.
Nikodije Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 vasa i bacanja, dva najveca neprijatelja...Za sada 6, 5, 7. Biće oko tripl dabla do kraja.
Nikodije Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 (edited) Aukurac, ovi većstigli... Mega ispušta razliku po Zvezdinom i Partizanovom receptu, to postaje neki ™ srpske košarke.4 visoka ubacili 56 od 69 poena Mege. Fali nešto spolja, Dangubić i Miljenović bez učinka, možda je sad vreme. Edited November 9, 2013 by Nikodije
Delija67 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 u redu je sve, skinuo je zli kletvu ruznog karanja u cetvrtak.NIje Gli nista skinuo. Ja sam pre njega objavio da cemo biti ruzno karani u Vitoriji, tako da povuci rijec
Recommended Posts