Jump to content

KK Mega Vizura

Featured Replies

Da, sve je dogovoreno sa Bratislavom Gašićem, čiji je jedini uslov, da Mega promeni boju dresova, ispunjen.
znaci bratislav gasic je zapravo gej

Ne znam, možda, ali je bitnije to što je naprednjak pa mu ne odgovara žuto-plava kombinacija.

novi dres je ludilo, bole oci

Smorili ste opako sa hejtom na jebeni komad tkanine.Novi dres je fenomenalan i pisaću Mišku da mi kaže kome da se javim da mi naruče jedan kada budu uzimali za dogodine.Think, what would Dennis Rodman do?guucZ_Em_56.jpg

kojote vidi kod gazde ko sve sutra nece igrati za megu!? :Dkapiram da bobi, vasa, novica, danguba sigurno nece al opet 2,85 na megu protiv slobode... hmm...

Kojote, za koga navijas sutra? :D

• Author
Kojote, za koga navijas sutra? :D
kakvo je to pitanje, pa za evilsmile.gif

Navija za onog koj pobedi ko i svaki mustafa.

• Author
Misko4Raznatovic@MiskoRaznatovic 8m I have difficult task-to convince Novica Velickovic to skip Friday game due to the nose fracture, for the team which don't pay him at all.Misko4Raznatovic@MiskoRaznatovic 7m Tonight, I couldn't do it. But still I have almost 2 days to change his mind.

Je l' putuješ u KŠ? Ima nešto organizovano? :s_w:

• Author

nema :(

Sad sam došla da okačim te Miškove tvitove, ali vidim da je Miškov fan br 1 sve završio. :D

Edited by MayDay

Eh, ovo patetisanje mu bas i nije trebalo. Ne sumnjam da ce 1 Novica u petak izaci iako su mu svi savetovali suprotno...

pa onda bas i nije najbistriji ako izadje na teren u petak...

sledeca se igra u hali sportova na nbgd ako sam dobro cuo