Jump to content

KK Mega Vizura

Featured Replies

• Author

nije man crush hego rispekt, voleo bih da budem takav boss kad porastem.

• Replies 3.5k
  • Views 297.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

evo jedan primer, momak koji nije mogao da igra slovacku ligu je dobio 250k kao senior na koledzu. mislim da ne postoji racionalan razlog za klince koji nisu nba kalibar da ne odu na koledz. velika ve

• MiddleClass
    MiddleClass

Jbt kakvu generaciju je Sale Djordjevic uspio da unisti.

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

aj sad da se izvinite gospodinu raznatovicu   

Posted Images

Pa sidji sa foruma :PПослато са GT-P6200 користећи Тапаток 2

+1

• Author

ne mogu, gde onda da prikupljam informacije? :(inace, sad sam shvatio da je i drugi covek kome se divim do imbecilnosti menadzer - maminjo. odnosno, maminjo nije menadzer, to samo zli jezici govore, vec njegov sin.

nije man crush hego rispekt, voleo bih da budem takav boss kad porastem.
:lolol: pa na to sam i misliourban dictionary kaze:When a straight man has a "crush" on another man, not sexual but kind of idolizing him.A man who has a crush on another man without sexual attraction.A man having extreme admiration for another man, as though he wants to be him.Tvoja osecanja su definicija man crush-a :lolol:Btw, i ja mu se divim, cisto da ne pomislis da je neka negativna konotacija u pitanju.

Edited by Heaviside

• Author

:lolol:onda je to to. samo da jos malo pustim kosu i kupim kilo gela.

i dva kila swag-a

• Author

swag se ne kupuje, sa tim se radjas evilsmile.gif

Miško ima nekoliko svojih klubova vani. Lietuvos Rytas, Alba Berlin, Azovmash i jedan klub u Belgiji (zaboravih mu ime).

Dakle Kojote, opremi se sa artiklima :naughty:

Miško ima nekoliko svojih klubova vani. Lietuvos Rytas, Alba Berlin, Azovmash i jedan klub u Belgiji (zaboravih mu ime).
ma ima ih koliko hoces, recimo onu astanu crpi do maximuma... imaju tamo u kazahstanu jednu posebnu busotinu kaja radi samo za miska :D

jel ce mega igrati guma ligu u krusevcu?

Kako je krenulo po svim topicima mozda treba otvoriti jedan posebni gde ce se samo pisati o tome ko ce sa kim da se fuzionise i gde ce ko koje takmicenje da igra...Nadam se samo da ce sve "nedoumice" i nedoumice biti uskoro otklonjene i da prestanemo da se bavimo nesportskim temama.edit: ovo je post pre za topik KK Radnicki, al jbga sad.

Edited by Timmy

jel ce mega igrati guma ligu u krusevcu?
da

Da, sve je dogovoreno sa Bratislavom Gašićem, čiji je jedini uslov, da Mega promeni boju dresova, ispunjen.