Timmy Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Ja mislim da im je bolje da igraju do 10min evrolige, ili 20ak evrokupa nego sto ce biti startni u ABA lizi.Pa sad... I da im neko da te minute ne znam koliko je pametno iz srpskih liga odmah ici u EL. Neka njih jednu sezonu u ABA. Meni je to skroz logican korak. Pogotovu sto je tu Misko.
kralj Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Ma pametno je, nema dileme, nego je malo klubova i trenera koji su spremni sa tim da rizikuju. Negde ih razumem, ranije su ti mladi igrači donosili dugoročnu korist klubu, a danas posle prve vrhunske sezone odu budžašto.
Timmy Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Ajd da se nadjemo na tome da je za mladog igraca rizicno da odjednom preskoci toliko nivoa takmicenja.
kralj Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Slažem se da je rizično. Sa stanovišta izvesnog sedenja na klupi. Ako imaju minutažu i ako vrede, onda nema frke. Pa pogledaj šta su popreskakali Milutinov, Vesterman i Bogdanović.
Timmy Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Ne bih da sad krenemo u beskrajnu raspravu. Al svi pobrojani su itekako razliciti primeri. Toga si i sam svestan.A mnogo je onih koji je preskakali misleci da vrede, pa ispadose na kraju go quratz. Primera silnih talenata nazalost na desetine samo u poslednjih 5-10 godina. I samo iz tog razloga mislim da svaki mlad igrac 100 puta treba razmisli pre nego sto ode u neki EL klub misleci da je zvezda sa 19 godina.
kralj Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Ne razumem baš kako ti ova priča funkcioniše u kontekstu Vase (pre svega), ali 'ajde. Računaj da bismo se posle 3 posta nekako složili.
kobni zelaya Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Dečko je lider. Sad protiv Zvezde je pogodio dve trojke na kraju, pucao je bez pardona i ako ga šut nije išao celu tekmu. Za njega je idealno što će moći sad da bude opet lider ekipe samo na nivou više. Nije za njega da sad bude negde treći plej i da ga izbacuju kad jednom promaši.
hulk Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 (edited) Dečko je lider. Sad protiv Zvezde je pogodio dve trojke na kraju, pucao je bez pardona i ako ga šut nije išao celu tekmu. Za njega je idealno što će moći sad da bude opet lider ekipe samo na nivou više. Nije za njega da sad bude negde treći plej i da ga izbacuju kad jednom promaši.pa onda promasio dva suta za pobedu... opet videcemo kako ce to izgledati kad bude u timu gde se juri rezultat i gde se svaka greska vidi trostruko.. da se odma razumemo ne kazem da je vasa drvo, just sayin... Edited May 23, 2013 by hulk
beatakeshi Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Ne bih da sad krenemo u beskrajnu raspravu. Al svi pobrojani su itekako razliciti primeri. Toga si i sam svestan.A mnogo je onih koji je preskakali misleci da vrede, pa ispadose na kraju go quratz. Primera silnih talenata nazalost na desetine samo u poslednjih 5-10 godina. I samo iz tog razloga mislim da svaki mlad igrac 100 puta treba razmisli pre nego sto ode u neki EL klub misleci da je zvezda sa 19 godina.Musli.
kobni zelaya Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 pa onda promasio dva suta za pobedu... opet videcemo kako ce to izgledati kad bude u timu gde se juri rezultat i gde se svaka greska vidi trostruko.. da se odma razumemo ne kazem da je vasa drvo, just sayin...Jeste promašio, ali ih je uzeo. :) To govori o njegovom položaju u timu u kom je najmlađi. Ma, zamisli samo, da je ove godine igrao jadransku ligu igrao bi protiv Nelsona, Hammondsa, Ćapina, Vladovića, onog malog crnca iz Cedevite, Rannika, Subotića,itd. (pomenuo sam samo iskusne plejeve, otprilike da se vidi dijapazon izazova koji će imati sledeće godine). Igaće pod pritiskom, kao prvi plej, kud ćeš bolju školu i mogućnost za napredak. U Španiji bi ga tretirali kao Radičevića u Kajasolu, igrao bi ponekad i od njega se ništa ne bi posebno očekivalo.
Кристофер Лумумбо Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 peekmedio_stats @peekmedio_stats 22 May Sa 2.17 retvitova po tvitu @MiskoRaznatovic je u top 5% korisnika Tvitera http://www.peekmedio.com/tvitosfera/user/MiskoRaznatovic …swag
Кристофер Лумумбо Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 molim moderaciju da izbrise post broj 538. hvala.
Recommended Posts