Psihodelija Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 (edited) pricao misko da mu je plan da vasa ode u zvezdu ili partizan (tj. da bude u srbiji i igra evroligu), ali definitivno ce zahtevati debelu minutazu. zvezda je realnija, zbog lea i bogdanovica u partizanu ali mu je pametnije da ode u partizan, i mislim da ce to nekako i iskombinovati. Edited May 4, 2013 by Psihodelija
goofs Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Hala u Krusevcu nema klimu, parket je zlokoban, par puta se culo onako kako lopta propada. I trebalo mi celo poluvreme da se naviknem na linije terena. Ne znam kako Zalizani misli da igra Jadransku tamo.
Calavera Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Ajde roze dresovi, ali ceo strucni stab roze kravate + Misko roze kosulja :D
kepa Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Hala u Krusevcu nema klimu, parket je zlokoban, par puta se culo onako kako lopta propada. I trebalo mi celo poluvreme da se naviknem na linije terena. Ne znam kako Zalizani misli da igra Jadransku tamo.krece se sa generalnim remontom hale cim se zavrsi prvenstvo! nov parket, ventilacija i ostalo sta trebaovaj parket je star 25 godina, koliko se secam komplet je menjan krajem osamdesetih
1n54jd3r Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 bio juce na tekmi...vizura nikad punija...igrom prilika bio sam u centru kopa sinova kragujevca iako sam od srca navijao za Meguodlicna tekma, prava prvenstvena...mega vise zelela pobedu a Novica je toliko bio nalozen da sam mislio da ce morati da trazi izmenu obzirom koliko se trosio na obe strane terena...iako izvestaji govore da je zavrsnica bila neizvesna, ipak je realno stanje malo drugacije...neizvesnost je unela tehnicka greska sudjena Milojevicu jer je nogom udario reklamni pano ispred klupe Mege...iako realno taj potez i nije bio za tehnicku, sudije su bile pod pritiskom da je sude jer su u prvom poluvremenu sudili slicnu stvar Vuksanovicu koji je isfrustriran punjenjem od strane Novice toliko zabio reklamni pano da se isti srusio
Jose Raul Capablanca Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gSwMUhi4MIg
beatakeshi Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 (edited) Kakve je perspektiva Mege u sledećoj sezoni? Edited May 13, 2013 by beatakeshi
Moća Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Mislim da ce Misko dovesti i par stranaca koje ima na lageru i da ce biti obezbedjen opstanak.
goofs Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=05&dd=13&nav_id=713464Koje su ovo fore da mozes da dovedes igraca pred sam plejof, toga ranije nije bilo.
Кристофер Лумумбо Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 (edited) Edited May 13, 2013 by kojot
Recommended Posts