April 14, 201311 yr Dangubić je Karijevu Zvezdu još u season openeru prošle godine prilično izmučio driblingom, sećam se da sam ga komentarisao, a od tada je naučio i da znatno bolje selektira šut/pass posle ulaza, ne deluje više kao Bambi on ice, naprotiv.
April 14, 201311 yr Kojote, prskas? :) Ako kojim slucajem Mega frizura bude ispred Zvezde, ko se seli u Krusevac?
April 14, 201311 yr Moze par reci o igri Mege danas... meni je ovo najvece iznenadjenje do sada u sezoni.
April 15, 201311 yr Author Kojote, prskas? :) Ako kojim slucajem Mega frizura bude ispred Zvezde, ko se seli u Krusevac?normalno :)nadam se da se zvezda seli u krusevac a mega u halu sportova.
April 15, 201311 yr Zvezdina destinacija mora biti Pejë ili Szabadka, uvek tamo gde je srpstvo najugroženije, kako priliči 1 Stubu. -_-... ne znam kako tamo stoje s halom though, možda je bolje u nekoj od Mitrovica.
May 4, 201311 yr Ćakić odustane od igre 1 na 1 u mismatchu preko Andrića (nešto što bi morao da reši za par sekundi), uhvati offreb lagano preko istog klinca posle šuta za tri u nastavku napada i umesto da odmah završi dok nema nigde nikoga, gleda da je vrati napolje, odustaje jer mu to neko pokriva i na kraju sjebava sve... E do mo'ega. Free for Bojić!Okej, posle je završio četvrtinu trojkom, ali svejedno je štetočina. <_< Edited May 4, 201311 yr by Oxymoron
May 4, 201311 yr Bertans sa pomoći blokira Bobija sa jedne strane i dodaje iza ledja za kucanje sa druge, preleteo je teren sa fazon 3 koraka, kralj. Odmah posle toga ista akcija i sada Bobi kuca preko Milutinova i njega i pola metra prostora u visinu.... zabavan, free-flowing basket. Leo za sada razbija Vasu i Reljića, a Jo je prephysical za oba Megina starca. Dangubić na mahove i Bobi konstantno baš dobri za Megu. Novica sa and-one prodorom sa visine trojke preko Joa kao nekad, jea.KKP ako stanu trojke, biće u problemu, ali nešto ne deluje kao da hoće, blah. Edited May 4, 201311 yr by Oxymoron
May 4, 201311 yr Jebote kako je gej ova Mega...čim su se otisnuli putevima Šumadije & Pomoravlja, odmah su postali ženstveniji, te su časne dresove žute boje zamenili drečavo roze varijantom Vaistinu su Srbi iz Bosne najbolji Srbi...
May 4, 201311 yr Dangubić je......upravo omašio zakucavanje :0.6:Ne verujem ko sve danas profesionalno igra košarku...edit: zakucavanje iz kontre 1 na 0, da ne misli neko da je pokušao neku bravuru preko 2 centra da izvede... Edited May 4, 201311 yr by Filipenko
May 4, 201311 yr Hoćeš da sad postujem klip na kom MJ promaši kucanje ili ćeš sam? ... kindly troll-off back to Ćoki-thread, s'il vous plait. -_-Krstić bolje da je ostao u svlačionici na poluvremenu, jebote, trese se kod svakog šuta, poseda, dodavanja... A KKP rešio sad trojkama, gotovo, tihujući ću ispratiti ostatak meča. Zvezda da ima nekoga ko pegla sa obe strane kao Leo, imala bi 20+ pobeda u ABA opušteno.Okej još samo ovo: Ćakić, koji mentol. Edited May 4, 201311 yr by Oxymoron
May 4, 201311 yr Je voudrais troll(er?) ou il me plait, combien je veux! :fantom:I Vasa Micić ne da šutira airball, nego baca pored table...
May 4, 201311 yr meni se cini da nema nista od vase u zlom komsiluku sledece sezone ukoliko mega obezbedi ucesce u guma ligzi. vasa ce morati da se ceka i sledece sezone i da se istrpe neke decije bolesti. ne znam da li ce kkcz - sada sve odmah - telekom biti spremna na takav rizik.
May 4, 201311 yr Zvezda ako dovodi Vasu, onda će i recimo Markovića (Stefana, ne Aussieja) ili nekog zajebanog two-way stranca, imho nema šanse da ga uzmu kao startera. Ne znam koliko to odgovara Mišku, kontam da ne puno.