Töölönlahti Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Dangubić je Karijevu Zvezdu još u season openeru prošle godine prilično izmučio driblingom, sećam se da sam ga komentarisao, a od tada je naučio i da znatno bolje selektira šut/pass posle ulaza, ne deluje više kao Bambi on ice, naprotiv.
Djolle Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Kojote, prskas? :) Ako kojim slucajem Mega frizura bude ispred Zvezde, ko se seli u Krusevac?
Timmy Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Moze par reci o igri Mege danas... meni je ovo najvece iznenadjenje do sada u sezoni.
Кристофер Лумумбо Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 Kojote, prskas? :) Ako kojim slucajem Mega frizura bude ispred Zvezde, ko se seli u Krusevac?normalno :)nadam se da se zvezda seli u krusevac a mega u halu sportova.
Töölönlahti Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Zvezdina destinacija mora biti Pejë ili Szabadka, uvek tamo gde je srpstvo najugroženije, kako priliči 1 Stubu. -_-... ne znam kako tamo stoje s halom though, možda je bolje u nekoj od Mitrovica.
Töölönlahti Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 (edited) Ćakić odustane od igre 1 na 1 u mismatchu preko Andrića (nešto što bi morao da reši za par sekundi), uhvati offreb lagano preko istog klinca posle šuta za tri u nastavku napada i umesto da odmah završi dok nema nigde nikoga, gleda da je vrati napolje, odustaje jer mu to neko pokriva i na kraju sjebava sve... E do mo'ega. Free for Bojić!Okej, posle je završio četvrtinu trojkom, ali svejedno je štetočina. <_< Edited May 4, 2013 by Oxymoron
Töölönlahti Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 (edited) Bertans sa pomoći blokira Bobija sa jedne strane i dodaje iza ledja za kucanje sa druge, preleteo je teren sa fazon 3 koraka, kralj. Odmah posle toga ista akcija i sada Bobi kuca preko Milutinova i njega i pola metra prostora u visinu.... zabavan, free-flowing basket. Leo za sada razbija Vasu i Reljića, a Jo je prephysical za oba Megina starca. Dangubić na mahove i Bobi konstantno baš dobri za Megu. Novica sa and-one prodorom sa visine trojke preko Joa kao nekad, jea.KKP ako stanu trojke, biće u problemu, ali nešto ne deluje kao da hoće, blah. Edited May 4, 2013 by Oxymoron
Filipenko Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Jebote kako je gej ova Mega...čim su se otisnuli putevima Šumadije & Pomoravlja, odmah su postali ženstveniji, te su časne dresove žute boje zamenili drečavo roze varijantom Vaistinu su Srbi iz Bosne najbolji Srbi...
Filipenko Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 (edited) Dangubić je......upravo omašio zakucavanje :0.6:Ne verujem ko sve danas profesionalno igra košarku...edit: zakucavanje iz kontre 1 na 0, da ne misli neko da je pokušao neku bravuru preko 2 centra da izvede... Edited May 4, 2013 by Filipenko
Töölönlahti Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 (edited) Hoćeš da sad postujem klip na kom MJ promaši kucanje ili ćeš sam? ... kindly troll-off back to Ćoki-thread, s'il vous plait. -_-Krstić bolje da je ostao u svlačionici na poluvremenu, jebote, trese se kod svakog šuta, poseda, dodavanja... A KKP rešio sad trojkama, gotovo, tihujući ću ispratiti ostatak meča. Zvezda da ima nekoga ko pegla sa obe strane kao Leo, imala bi 20+ pobeda u ABA opušteno.Okej još samo ovo: Ćakić, koji mentol. Edited May 4, 2013 by Oxymoron
Filipenko Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Je voudrais troll(er?) ou il me plait, combien je veux! :fantom:I Vasa Micić ne da šutira airball, nego baca pored table...
kim_philby Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 meni se cini da nema nista od vase u zlom komsiluku sledece sezone ukoliko mega obezbedi ucesce u guma ligzi. vasa ce morati da se ceka i sledece sezone i da se istrpe neke decije bolesti. ne znam da li ce kkcz - sada sve odmah - telekom biti spremna na takav rizik.
Töölönlahti Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Zvezda ako dovodi Vasu, onda će i recimo Markovića (Stefana, ne Aussieja) ili nekog zajebanog two-way stranca, imho nema šanse da ga uzmu kao startera. Ne znam koliko to odgovara Mišku, kontam da ne puno.
kim_philby Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 zajeban je zalizani. ne sumnjam da ce vec nesto da iskombinuje.
Recommended Posts