Saturday at 21:372 days 4 hours ago, theanswer said:petrović će tamo da bude senior, u najboljem po njega slučaju junior, ispod toga nema trikakako se to odredjuje i ko o tome odlucuje?
Saturday at 22:052 days On 30. 5. 2025. at 19:52, pbg12345 said:ja sam to nesto skoro googlao ima nekih neverovatnih primeranarocito u americkom fudbaluBilo je slučajeva da su neke koledž ekipe bile u proseku starije od nekih NBA ekipa.
Saturday at 22:182 days 40 minutes ago, Heaviside said:kako se to odredjuje i ko o tome odlucuje?Odlučuju u NCAA i prilično arbitrarno, mislim da niko živ ne zna šta će da odluče od situacije do situacije. Ima gomila primera koji međusobno nemaju veze sa vezom
Sunday at 00:012 days 1 hour ago, theanswer said:Odlučuju u NCAA i prilično arbitrarno, mislim da niko živ ne zna šta će da odluče od situacije do situacije. Ima gomila primera koji međusobno nemaju veze sa vezompovrsno sam pokusao da saznam i jedino sto sam nasao je zavisi od toga da li je igrac negde upisao neki fakultet i kada. kao racuna se pet godina od upisa i starost igraca ne utice, ali mozda ipak nije tako jednostavno.