January 30Jan 30 21 hours ago, Блок_64 said: Apsolutno Jel razmišljao / razmišlja blok junior o koledžu?
January 30Jan 30 2 hours ago, Heaviside said: Jel razmišljao / razmišlja blok junior o koledžu? Ne znam sta bih ti rekao iskreno.Manje vise u pocetku nije bio zainteresovan.Sada vec dosta ponuda mu stize tako da moguca je i ta opcija.
January 31Jan 31 Podbacili su skroz Miskovi puleni pred dvadesetak NBA skauta i pred Givonye-m sa ESPN-a. Mislim da ce da im odbije barem 10% od stipendija. Edited January 31Jan 31 by Micko8
May 11May 11 Svi nasi mladi igraci ce tako proci tamo, nije koledz kosarka za srpskog igraca. Nije li Drezgic nedavno izjavio da ce se vratiti u Partizan kada propadne na koledzu ili kada se vrati iz NBA lige??? Sta bi ???
May 28May 28 Ne radi lepo kačenje tvitova pa:Filip Jovic, player of Mega Superbet, has committed to Final 4 participant, Auburn!
May 29May 29 Četvrti kojeg šalju na koledž, pre njega Petrović, Malovec i Jelavić. Bogoljub valjda ide na draft.
May 29May 29 + preostala dvojica iz udarne sedmorke koja im je iznela sezonu u evroligu (ako dubai bude ucesnik)videcemo kako ce izgledati mega sledece sezonenije njima prvi put da im ode gotovo cela ekipa, ali deluje mi da sad nemaju dovoljno spremnih mladih igraca koji mogu preuzeti ulogekajil 06 ce verovatno biti vodeci projekat tu je i kroflic 06 i nesto stariji macura 04 i milijasevic 04 iz ovogodisnje ekipedrezgic 06 je stigao pred kls, za ocekivati je da prikljuce i nikolica 06 , sibija 06, srzentica 07 i musickog 05 iz okkne znam kakav je status djulovica 05 i gacica 05, nisu ih prijavljivali za kls, kao ni kajila koji ne igra vec duze vremena, ne znam dal je povredjen?mozda dodaju i backa 07 i jos nekog od tih mladjihdeluje mi da ta ekipa nema kvaliteta i potencijala kao ovogodisnja i da ce morati dodati nekog iskusnijeg igraca.
May 30May 30 9 hours ago, Nikodije said:Ode i Macura na koledžkoliko dugo ti stariji mogu da igraju na koledzu? taj macura ce u prvoj sezoni tamo napuniti 22 godine.
May 30May 30 Just now, Heaviside said:koliko dugo ti stariji mogu da igraju na koledzu? taj macura ce u prvoj sezoni tamo napuniti 22 godine.To sam i ja pitao, niko mi nije odgovorio. Petrović je već napunio 22.
May 30May 30 6 minutes ago, Nikodije said:To sam i ja pitao, niko mi nije odgovorio. Petrović je već napunio 22.AI kaze da nema age limit. Ogranicenje je u broju sezona (4) tj. godina (5) od upisa fakulteta, a racunaju se i strani fakulteti.Jos gore za evropsku kosarku ako ce sad pocnu da odlaze ljudi i ostaju tamo od 22. do 27. godine zivota ili jos kasnije.
May 30May 30 ja sam to nesto skoro googlao ima nekih neverovatnih primeranarocito u americkom fudbalu
May 31May 31 23 hours ago, Nikodije said:To sam i ja pitao, niko mi nije odgovorio. Petrović je već napunio 22.petrović će tamo da bude senior, u najboljem po njega slučaju junior, ispod toga nema trika