Milošica Posted yesterday at 11:06 Posted yesterday at 11:06 (edited) @pbg12345 To je rekao za 08. i 09. godište. Edited yesterday at 11:08 by Milošica 1
Frank Pembleton Posted yesterday at 11:25 Posted yesterday at 11:25 Uhh ja mislim da to "šalje na koledž" je možda prevencija da mu taj deo igrača ne ode sam, kad je primamljivije sada?
Кристофер Лумумбо Posted yesterday at 11:33 Author Posted yesterday at 11:33 @pbg12345 To je tacno, ali to je nova realnost, svi to sada rade. Prvo, novac koji igraci mogu da zarade je suludo veliki. Drugo, misko od nekog klinca koji nije top talenat moze da zaradi vise nego od vecine evroligaskih igraca koje zastupa. Da objasnim plasticno, vise ce novca zaraditi od jednog koledz igraca za jednu godinu nego sto je zaradio od jokica za prve 3 godine u nba ukupno. 1
Papovac Posted yesterday at 12:16 Posted yesterday at 12:16 37 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: @pbg12345 To je tacno, ali to je nova realnost, svi to sada rade. Prvo, novac koji igraci mogu da zarade je suludo veliki. Drugo, misko od nekog klinca koji nije top talenat moze da zaradi vise nego od vecine evroligaskih igraca koje zastupa. Da objasnim plasticno, vise ce novca zaraditi od jednog koledz igraca za jednu godinu nego sto je zaradio od jokica za prve 3 godine u nba ukupno. pa koju lovu moze da uzme klinac na koledzu, a da nema neki hajp oko njega. jbg, nisu svi lebroni.
garmonbozia Posted yesterday at 12:17 Posted yesterday at 12:17 @Papovac zar nije mali drezgić uzeo fazon 300k? 1
Papovac Posted yesterday at 12:17 Posted yesterday at 12:17 Just now, garmonbozia said: @Papovac zar nije mali drezgić uzeo fazon 300k? u jbt, nisam to ispratio.
Milošica Posted yesterday at 12:18 Posted yesterday at 12:18 Just now, garmonbozia said: @Papovac zar nije mali drezgić uzeo fazon 300k? Jeste, 250/300.
Popular Post Кристофер Лумумбо Posted yesterday at 12:26 Author Popular Post Posted yesterday at 12:26 2 minutes ago, Papovac said: pa koju lovu moze da uzme klinac na koledzu, a da nema neki hajp oko njega. jbg, nisu svi lebroni. evo jedan primer, momak koji nije mogao da igra slovacku ligu je dobio 250k kao senior na koledzu. mislim da ne postoji racionalan razlog za klince koji nisu nba kalibar da ne odu na koledz. velika vecina igraca nece napraviti ni solidnu profi karijeru, mnogo je bolje da zavrse fakultet i pritom zarade dosta novca nego da gule ovde po ovim lokalnim ligama i ostanu bez obrazovanja. 11
pbg12345 Posted yesterday at 13:35 Posted yesterday at 13:35 On 20. 1. 2022. at 23:38, Блок_64 said: Na sajtu aba lige ces imati gde je utakmica zakazana,a mislim da megina hala ne ispunjava uslove za aba ligu zato i igraju u hali sportova. Moze da se udje naravno,besplatan je ulaz.Naplacuju samo protiv Zvezde,Partizana,Buducnosti.... slucajno sad videh ovaj post od pre dve godine pa me podsetilo kakva je misko jajarica elem, igraju da u hali sportova unazad godinama, medjutim pre nekog vremena se valjda sjebao parket i od tad moraju igrati na drugom mestu, u medjuvremenu su se proslo kolo protiv dubajia vratili u tu halu dakle prva utakmica koju su igrali u drugoj hali je protiv borca i tu su izasli sa saopstenjem da nema karata u prodaji jer je kapacitet te dvorane mali zapravo su se uplasili da ce im doci vise cacana u bg, nego njihovih navijaca vec sledece kolo protiv cibone u toj istoj hali odjednom slobodan ulaz, jer jbg cibona nema navijace u bg a onda protiv partizana u pioniru, jer jbg partizan je partizan, ne valja se zamerati, a ujedno uzeo se i neki dinar u dzep (1500-6500 bile karte) jajare
pbg12345 Posted yesterday at 13:38 Posted yesterday at 13:38 2 hours ago, Кристофер Лумумбо said: @pbg12345 To je tacno, ali to je nova realnost, svi to sada rade. Prvo, novac koji igraci mogu da zarade je suludo veliki. Drugo, misko od nekog klinca koji nije top talenat moze da zaradi vise nego od vecine evroligaskih igraca koje zastupa. Da objasnim plasticno, vise ce novca zaraditi od jednog koledz igraca za jednu godinu nego sto je zaradio od jokica za prve 3 godine u nba ukupno. pratio sam to sto pises oko koledza i NILa i u medjuvremenu se i detaljnije informisao, nego mi bilo zanimljivo ovo konretno za megu bice bas ozbiljne posledice po evropsku kosarku
pbg12345 Posted yesterday at 13:43 Posted yesterday at 13:43 1 hour ago, Кристофер Лумумбо said: evo jedan primer, momak koji nije mogao da igra slovacku ligu je dobio 250k kao senior na koledzu. mislim da ne postoji racionalan razlog za klince koji nisu nba kalibar da ne odu na koledz. velika vecina igraca nece napraviti ni solidnu profi karijeru, mnogo je bolje da zavrse fakultet i pritom zarade dosta novca nego da gule ovde po ovim lokalnim ligama i ostanu bez obrazovanja. ma da i ranije je koledz bio jako dobar put za igrace koji nisu top talenti, sad je bukvalno da se ide i ne razmislja uopste narocito sto se u vecini iole ozbiljnijih koledza radi verovatno bolje nego ovde u vecini klubova a i konkurencija tamo ce biti sve jaca mene je prilicno iznenadio povratak mladjeg curcica u borac on je bio na prepu sa planom da od ove sezone upadne na neki koledz ne znam dal se u toj meri nije snasao ili privatni razlozi (neka cacanka )
Блок_64 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 7 hours ago, pbg12345 said: slucajno sad videh ovaj post od pre dve godine pa me podsetilo kakva je misko jajarica elem, igraju da u hali sportova unazad godinama, medjutim pre nekog vremena se valjda sjebao parket i od tad moraju igrati na drugom mestu, u medjuvremenu su se proslo kolo protiv dubajia vratili u tu halu dakle prva utakmica koju su igrali u drugoj hali je protiv borca i tu su izasli sa saopstenjem da nema karata u prodaji jer je kapacitet te dvorane mali zapravo su se uplasili da ce im doci vise cacana u bg, nego njihovih navijaca vec sledece kolo protiv cibone u toj istoj hali odjednom slobodan ulaz, jer jbg cibona nema navijace u bg a onda protiv partizana u pioniru, jer jbg partizan je partizan, ne valja se zamerati, a ujedno uzeo se i neki dinar u dzep (1500-6500 bile karte) jajare Taj sistem suludo funkcionise.Oni prijave dve hale u kojim ce igrati utakmice i onda neka komisija kurceva to kao proverava.I onda im odjebu onu meginu halu u Medaku a prihvate halu sportova.E sada nema to veze kao sjeban parket pa se nije igralo tu pricu su izmislili.Prosto ako se klub koji je gost slozi da igra u drugoj hali toj manjoj onda liga nema nista protiv. Ma jajare teske brate nema tu sta da se komentarise.
Блок_64 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 8 hours ago, Кристофер Лумумбо said: evo jedan primer, momak koji nije mogao da igra slovacku ligu je dobio 250k kao senior na koledzu. mislim da ne postoji racionalan razlog za klince koji nisu nba kalibar da ne odu na koledz. velika vecina igraca nece napraviti ni solidnu profi karijeru, mnogo je bolje da zavrse fakultet i pritom zarade dosta novca nego da gule ovde po ovim lokalnim ligama i ostanu bez obrazovanja. Apsolutno
Блок_64 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Isteklo mi vreme za edit.A zaboravih nesto da napisem sto se tice hala. Eto kurcimo se kako hocemo jaku domacu ligu a onda prihvati KLS da se igra u dinamikovoj hali. Meni je to neverovatno.
Recommended Posts