January 27, 20196 yr jel pravi neko hajlajtse za megu, npr. voleo bih da vidim miskoviceve protiv partizana
January 27, 20196 yr 53 minutes ago, spaceploitator said: jel pravi neko hajlajtse za megu, npr. voleo bih da vidim miskoviceve protiv partizana Nemam hajlajtse ali dečko je odigrao vrhunsku tekmu, ništa budženje statistike ili nešto takvo, sve je radio i bilo ga je na svakom dijelu terena. Malo se umorio u poslednjoj četvrtini ali ako može ovo da ponavlja češće, izuzetno dobar prospekt u najavi.
April 21, 20195 yr misko najavio gogu na draftu ne znam, mislim da goga ima nba karijeru pred sobom, ali nisam siguran da li treba da ide sad ili da odigra jednu sezonu u evroligi
May 13, 20195 yr Author On 8.5.2019. at 20:09, levi said: otkud Mushidi u OKK? gde je zapelo u njegovoj glavi
February 15, 20205 yr 2 hours ago, Кристофер Лумумбо said: sudije su dale sve od sebe da fmp izgubi i na kraju su jedva uspeli.
February 15, 20205 yr Ma koje crne sudije,kod nas je sve trulo.I savez i sudije i klubovi.Ko ce to dobri moj promeniti.
May 29, 20204 yr Milojević napusta Megu, menja ga Jovanović https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/milojevic-napusta-megu-menja-ga-jovanovic/358244