Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

tad je sav cirkus i poceo.

neki bi rekli i logicno, da vlast koja je izabrana na cirkusu od izbora organizuje cirkus takmicenje.

poentiraj u odbrani igara negde drugde.

Dobro, ti se sad mnogo šališ, rekao bih. Nadam se...

Posted

:D

to isto kao sto se loze na maminja.

@middle

kakav dvd, tetoviramo se.

Posted (edited)

Dobro, ti se sad mnogo šališ, rekao bih. Nadam se...

a ti si, nazalost ozbiljan :(

podsetimo se, diskusija sa tobom je pocela kad si balavio na smenjivanje Kurte i Murte na tronu, a smetalo ti je jer se Misko okiristio od toga.

filozofija podrzavaoca diktatora koji organizuje fake izbore, ali mu smeta jer ce neki fikusi pokupiti lovu.

sledeci put kad prodjes pored Nebojse pitaj ga ti isprica pricicu o vrlom novom klubu stvorenom kao cetnicki simbol u komunizmu.

Edited by ravena
Posted (edited)

to DB manir?

video od gazde, pa misli da i on moze tako.

Edited by ravena
Posted

Celo ovo upinjanje i jeste samo jedna u nizu varijacija na temu "da nam nije zlog Beograda, Vranje bi Monte Karlo bilo".

+1. Ne treba smetnuti s uma ni da drzava daje pare Zvezdi i Partizanu kako bi Misku ubirao kajmak.

Posted

+1. Ne treba smetnuti s uma ni da drzava daje pare Zvezdi i Partizanu kako bi Misku ubirao kajmak.

A ti slobodno polemiši idalje sa tom fantomskom tezom. Neću ti ja smetati.

Posted

Problem je što marketing nije suštinski smisao tog sponzorstva neg je sponzorstvo pre svega deo mehanizma kojime se bogate ražnatovićevski monopolisti & secikese.

Posted

A ti slobodno polemiši idalje sa tom fantomskom tezom. Neću ti ja smetati.

kralju, skidam ti kapu.

sve sto si dosada napisao na prethodnih par strana je teska budalastina.

treba i to umeti.  :fantom:

p.s. trolujes je l' da? kazi da je tako.  :ph34r:

Posted (edited)

Problem je što marketing nije suštinski smisao tog sponzorstva neg je sponzorstvo pre svega deo mehanizma kojime se bogate ražnatovićevski monopolisti & secikese.

Da, samo što to ni na koji način ne implicira ono što si u prethodnom postu podmetnuo.

edit: A ti me se ravena dete mani. To što sam od silne empatije prestao da ti se obraćam, nipošto ne znači da si u pravu, nego da treba da treniraš sa kanarincem.

Edited by kralj
Posted (edited)

ne znam kako si zakljucio koliko godina imam. niti sta je to kanarinac.  :mellow:

mozda ima i do refleksije, sta znam?

nastupas agresivno jer si video od gazde da tako funkcionise. moram da te razocaram, to funkcionise, ali samo kod glupih ljudi.

sta si sve lupio?

1) U kosarci se marketing isplati, zato novac ide najpopularnijima,  ne postoji nijedan primer u evropskoj kosarci za tako nesto. svi posluju sa minusom.

2) Nema veze sto drzava odlucuje pozicije na tabeli i ambicije klubova, problem je kad neko pare usmerene za cirkus Medrano uzeo i stavio u svoj dzep .na to sam ti naveo primere rijalitija i diktatora na sta nisi imao da kazes ni a), nego si presao na:

3) Tako je to i u svetu. u svetu je mnogo sta lose. siromastvo, ratovi, zaglupljivanje. treba sve da prepisemo od njih, bez da ukljucimo mozak. 

4) Tako je to u evroligi:s_w:  :ziga: najbolji deo.

jeste, u pravu si. tako je u evroligi. u evroligi postoji centralna evropska banka koja daje jednom klubu 50, jednom 10, a jednom 3 miliona, pa su neravnopravni. 

5) To je klasicna prica o zlom BG. e ovde si nesto i ubo, priznajem. ne sve, ali da, drzava koja ne razvija unutrasnjost propada. isto kao i liga kad dzava finansira samo zelje navijaca dva kluba. 

6) Tako je bilo i pre 1990. ne znam sta si ovde zamislio? naravno da je u vreme SFRJ to bilo tako. to je bilo vreme socijalizma, finansiranja igara, svega onoga protiv cega pisem ovde. i protiv cega su drugi pisali. ne znas ni gde udaras.

meni se ovde cini da si ti jedan od onih koji nema pametnija posla u zivotu, pa se tesis da navijas za najlepsi, najbolji, najjaci klub. u to verujes i neces da prihvatis da je tvoj klub ustvari najproteziraniji, uz jos jedan. i to ubedljivo najproteziraniji.

nemam nista protiv da verujes u sta god hoces. mozes da pratis da li je Stanija obukla sive ili roze gacice. samo nemoj ocekivati da neces proci bez ismejavanja kad svoja verovanja predstavljas kao cinjenice.  :fantom:

Edited by ravena