Jump to content
IGNORED

kraj sezone 2011

Ros

Recommended Posts

Posted

Ako hoće u London dovoljno je da bude medju deset. Nije loše ni onoj dvojici rezervi što dobiju stotinjak hiljada nečega za nekoliko dana lađenja mooda i uživanja u turističkim znamenitostima :DInače, nešto se šuška da bi Berdih mogao da odustane od ostatka sezone jer ima gomilu nagomilanih sitnih povredica i ne želi da rizikuje daljnja pogoršanja, ali ovaj info uzmite sa priličnom rezervom...

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Jean-Luc Picard

88

• renne

46

• Time Crisis

39

• anantaram

38

Posted (edited)

od ponedeljka imamo jos jednog igraca u top 200http://sport.blic.rs/Tenis/204906/Sjajni-Lajovic-u-drugom-kolu-Sankt-Peterburgasvaka cast. odigrao je sjajno kvalifikacije u Moskvi, a u SP je kroz kvalifikacije stigao do 2. kola i jos nije kraj :P

Edited by Далибор
Posted
od ponedeljka imamo jos jednog igraca u top 200http://sport.blic.rs/Tenis/204906/Sjajni-Lajovic-u-drugom-kolu-Sankt-Peterburgasvaka cast. odigrao je sjajno kvalifikacije u Moskvi, a u SP je kroz kvalifikacije stigao do 2. kola i jos nije kraj :P
Ajmo komšo, deri. :D
Posted

To mu je druga ATP pobeda.... biće zanimljivo videti kako će dalje ići, ali odličan uspeh :)

Posted

Bravo Dule! Šardi I Andreev su vrlo fini skalpovi. Samo guraj!

Posted

ja bih zeleo na kraju ove zaista duge, duge sezone da cestitam Tipsi na velikom uspehu i da mu porucim da ce on za mene uvek biti najbolji srpski peniser svih vremena

Posted
ja bih zeleo na kraju ove zaista duge, duge sezone da cestitam Tipsi na velikom uspehu i da mu porucim da ce on za mene uvek biti najbolji srpski peniser svih vremena
+1
Posted

Jbt.... svi samo o Tipsi. Krajnje je vreme da se Novak reaktivira i objasni ko vozi traktor a ko otvara kapiju :)!

Posted
14902-114112275JF033_WTA_Champion.jpgmila majko! semohmy.gif
cipele Sharapove FTW! :lol: :lol: :lol: majku ti petrovu, ko li joj je sklapao kombinaciju...
Posted
Tipso pobedio Rohusa 6:2 7:5
Tipsa prvi put u karijeri povezao pet pobeda.... pravi mali niz biggrin.gif
Posted (edited)
Jbt.... svi samo o Tipsi. Krajnje je vreme da se Novak reaktivira i objasni ko vozi traktor a ko otvara kapiju :)!
Novak je već dovoljno objasnio - ako nije ne znam kad će ;) Svaka čast Janku što je odlučio da stisne gas u poslednji čas. Nije više u prvoj mladosti, ali taman još ima vremena da napravi nešto :) Edited by Time Crisis
Posted

"Late bloomer"... Ima takvih u tenisu. Fiš, Melcer... sve se to pod stare dane probilo u TOP 10 ( verujem da će i Tipsa na kraju sezone biti u tom ekskluzivnom klubu)....Uželeh se bre malo pravog tenisa. Međusobnog krljanja TOP četvorke.... nije ga bilo još od USO-a