Jump to content

Djokovic - Nadal

Featured Replies

Dame i gospodo, laku noć!

:fantom:

Jebote, kakvo veče cool.gif

onog ko ga posle ovoga bude terao da igra Dejvis kup treba obesiti za muda.fantasticno. zao mi je samo sto ce onaj medical dati slagvort kojekavim kolumnistima i analiticarima

Svaka, ali svaka mu čast!! :Hail: Nadalu tanjir. Jbga, bio je blizu sve vreme, lomili su se u skoro svakom gemu, iako to rezultat ne pokazuje.Svemirski.Kudos i Boškoviću na komentarisanju. I opet da ponovim pitanje od ranije, neće valjda ponovo doček? :)jedan medical edit @ los borrachos: mogao je i Rafa da zatražli masažu zadnje lože, ali nije.

Edited by Lynn

koji kacket nosi. vatrogasci NY?

rafina faca uz spanglish pricelesss :lol:

:pera: Jebite se obojica, ustajem za 3 sata!
Jbga, bio je blizu sve vreme, lomili su se u skoro svakom gemu,
Lomili se, lomili, polomili se na kraju i polomljen Nole je dobio polomljenog Rafu... kao profi boks, 12 rundi jebenog klanja, krv do kolena, limfa do članaka :ph34r:
mogao je i Rafa da zatražli masažu zadnje lože, ali nije.
Pa masira je celo veče :P

Edited by Max Morlock

rafina faca uz spanglish pricelesss :lol:
xixixiprobace sledece godine u medjuvremenu da veDZba :D

cestitam bogu tenisa, neverovatan je bio ove godine. :Hail:uvek mi bude krivo kada rafa izgubi, nevidjeni je car.

Ja neću ni da ležem...

rafa - covek pre svega, pa onda veliki teniser. uci se federeru pizdetino ruzna

onog ko ga posle ovoga bude terao da igra Dejvis kup treba obesiti za muda.fantasticno. zao mi je samo sto ce onaj medical dati slagvort kojekavim kolumnistima i analiticarima
sto? zar stvarno mislis da ce neko pokusati da umanji novakov uspeh cinjenicom da je posle 3 sata ovakve igre trazio medical?

Iduće godine idemo po zlatni karijerni slam... u stvari... zašto ne i zlatni sezonski slam unsure.gif