los borrachos Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 onog ko ga posle ovoga bude terao da igra Dejvis kup treba obesiti za muda.fantasticno. zao mi je samo sto ce onaj medical dati slagvort kojekavim kolumnistima i analiticarima
Lynn Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 (edited) Svaka, ali svaka mu čast!! Nadalu tanjir. Jbga, bio je blizu sve vreme, lomili su se u skoro svakom gemu, iako to rezultat ne pokazuje.Svemirski.Kudos i Boškoviću na komentarisanju. I opet da ponovim pitanje od ranije, neće valjda ponovo doček? :)jedan medical edit @ los borrachos: mogao je i Rafa da zatražli masažu zadnje lože, ali nije. Edited September 13, 2011 by Lynn
Max Morlock Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 (edited) Jbga, bio je blizu sve vreme, lomili su se u skoro svakom gemu, Lomili se, lomili, polomili se na kraju i polomljen Nole je dobio polomljenog Rafu... kao profi boks, 12 rundi jebenog klanja, krv do kolena, limfa do članaka mogao je i Rafa da zatražli masažu zadnje lože, ali nije.Pa masira je celo veče :P Edited September 13, 2011 by Max Morlock
Lavinia Amaldi Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 rafina faca uz spanglish pricelesss xixixiprobace sledece godine u medjuvremenu da veDZba :D
Кристофер Лумумбо Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 cestitam bogu tenisa, neverovatan je bio ove godine. :Hail:uvek mi bude krivo kada rafa izgubi, nevidjeni je car.
pp34 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 rafa - covek pre svega, pa onda veliki teniser. uci se federeru pizdetino ruzna
nenad Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 onog ko ga posle ovoga bude terao da igra Dejvis kup treba obesiti za muda.fantasticno. zao mi je samo sto ce onaj medical dati slagvort kojekavim kolumnistima i analiticarima sto? zar stvarno mislis da ce neko pokusati da umanji novakov uspeh cinjenicom da je posle 3 sata ovakve igre trazio medical?
Jean-Luc Picard Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Iduće godine idemo po zlatni karijerni slam... u stvari... zašto ne i zlatni sezonski slam
Recommended Posts