Jump to content

Djokovic - Nadal

Featured Replies

svaka cast obojici :Hail: nole na celoj sezoni :Hail: :Hail: :Hail: :Hail:

Ja prestao da slusam US Open radio, jer je krenulo lose, a sad samo citam "AAAAAAAAAAAAAAAAA" i "UUUUUUUUUUUUUUUUU". Daj, jebite se - je li gotovo?

O ovom meču će se pričati za desetak godina...

D O M I N I R A J !!! :Hail:

Hail.gif za obojicu. kakav meč.NOVAK pera.gif
:pera: :pera: :pera: Ima li ko bolji??? Nemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

TO SHABANEEEEE!!!

Wow, samo wow. Crko sam gledajući :D :Hail::Hail::Hail:

smor bre !!!! :Hail:

Svaka cast Nole, ovo je bilo neverovatno!

ma nisam sumnjala ni jednog trenutkaza mene nole je ovim mecom pokazao potpunu tenisku zrelost ma sta to znacilo :juhu::::::::a extra sto mi je milo srbin da uzme us trofej ih :wub:

3-1 za Njovaka.
cool.gif

Eto, prestanem da gledam posle trećeg, i onda počnem na 4-1, i tri brejk lopte, i to je to, svi srećni. :DJao čoveče... Svaki komentar suvišan. Možda: Duvajte ga Novakomrzitelji.Dečko je jednostavno NEVEROVATAN!!! :Hail:

Nole je bog tenisa. Zalim generacije posle nas , koje ga nece moci gledati. Nole hvala za nezaboravnu sezonu.

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KOOOOOOOOOOOLJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TRPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DOMINIRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:pera: