Barsa Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 svaka cast obojici nole na celoj sezoni :Hail: :Hail:
dragance Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Ja prestao da slusam US Open radio, jer je krenulo lose, a sad samo citam "AAAAAAAAAAAAAAAAA" i "UUUUUUUUUUUUUUUUU". Daj, jebite se - je li gotovo?
Jean-Luc Picard Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 O ovom meču će se pričati za desetak godina...
nexus13 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 :pera: Ima li ko bolji??? Nemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tkd7334 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Svaka cast Nole, ovo je bilo neverovatno!
Lavinia Amaldi Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 ma nisam sumnjala ni jednog trenutkaza mene nole je ovim mecom pokazao potpunu tenisku zrelost ma sta to znacilo :juhu::::::::a extra sto mi je milo srbin da uzme us trofej ih
Mil@n Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Eto, prestanem da gledam posle trećeg, i onda počnem na 4-1, i tri brejk lopte, i to je to, svi srećni. :DJao čoveče... Svaki komentar suvišan. Možda: Duvajte ga Novakomrzitelji.Dečko je jednostavno NEVEROVATAN!!!
bags Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Nole je bog tenisa. Zalim generacije posle nas , koje ga nece moci gledati. Nole hvala za nezaboravnu sezonu.
Moća Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KOOOOOOOOOOOLJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TRPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DOMINIRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Recommended Posts